MASTERSTUDIES.RO

Vezi Studii de Masterat în Audit 2019 in Ancona in Italia

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Elevii de Master in audit dobândi cunoștințe teoretice și practice legate de audit, contabilitate, și analize si practicile de afaceri. Absolvenții au posibilitatea de a lucra în cercetare, precum și consultanță și mediul academic.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Ancona oferă oportunități educaționale impresionante în domeniile de fotografie, călătorii și turism, cultură și artă. Acest hub cultural este un favorit cu milioane de turiști și oferă costuri de trai scazut pentru cei care caută educație aici.

Solicită Informații Masterate în Audit in Ancona in Italia 2019

1 Rezultate din Audit, Ancona Filter

Master Executiv în Finanțe

Sida Group Management Academy
Campus La zi 144 ore Septembrie 2020 Italia Ancona Bologna Rome Naples Milan + 4 mai mult

Situația de criză s-a născut în lumea financiară și a afectat întreaga economie reală, combinând incertitudini și riscuri. Prin urmare, companiile sunt obligate să facă față. Într-un context caracterizat printr-o evoluție dinamică și neregulată, este esențial să se răspândească o „cultură organizațională” (în special în rândul IMM-urilor), orientată spre crearea proceselor de schimbare, în special în sistemele de programare și managementul afacerilor, pentru a permite companiilor să răspundă în mod adecvat la stimulente provenite din factorii externi. Deoarece antreprenorii au luat cele mai adecvate decizii cu privire la o înțelegere profundă a pieței locale în trecut, experiența și intuiția lor sunt suficiente pentru a garanta succesul și supraviețuirea unei organizații de astăzi. Acesta este motivul pentru care cursul de master conceput pentru a oferi participanților săi tehnici și metode practice, pentru a stabili într-o companie instrumente de control de gestionare, să conducă cu înțelepciune fiecare companie, independent de dimensiune.