MASTERSTUDIES.RO

Vezi Diplome de Master în Audit în Franţa 2019

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Aria academică a auditului se referă la analiza înregistrărilor financiare ale unei organizații. Unele cursuri comune pot include, de audit public, drept, finanțe și contabilitate, procesul de audit și economie a sectorului public.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Studii de Masterat Cei Mai Buni în Audit în Franţa 2019

2 Rezultate din Audit, Franţa Filter

Master în specializarea Audit și Consultanță

ESCP Europe Business School
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Paris

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.

Masterat Audit și Corporate Finance

ESDES Lyon Business School
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Lyon

Diplomă de master în audit și finanțe corporative specializate în finanțe corporative: de la contabilitate financiară, audit, la contabilitate ...