MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Master în Audit 2019 în Statele Unite ale Lyon în Franţa

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Auditul este un domeniu de studiu ideal pentru studenții care se bucură de matematică și care lucrează cu numere. Unele dintre clase tipice includ economie, contabilitate, raportare financiară, managementul strategic, probleme juridice de afaceri, fiscalitate și principiile de audit și practici.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Lyon este situat în partea de est-centrale din Franța. Acesta este un oras cu mai mult de 400.000 de locuitori. Orașul Lyon are numeroase universități, colegii și alte instituții minore de învățământ superior.

Solicită Informații Masterate în Audit în Statele Unite ale Lyon în Franţa 2019

1 Rezultate din Audit, Lyon Filter

Masterat Audit și Corporate Finance

ESDES Lyon Business School
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Lyon

Diplomă de master în audit și finanțe corporative specializate în finanțe corporative: de la contabilitate financiară, audit, la contabilitate ...