MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Master în Audit Europa 2019

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Luând cursuri în audit pot pregăti studenții pentru a fi capabili să citească și să analizeze înregistrările financiare ale unei companii sau organizații. Impreuna cu matematica, elevii pot studia impozitare, principii de audit, contabilitate, economie și raportare financiară.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Vezi Programe de Masterat în Audit Europa 2019

16 Rezultate din Audit, Europa Filter

Master în sisteme de consultanță și de calitate de audit și de excelență

IMF Business School Portugal
Online Part time 720 ore Înscriere Deschisă Portugalia Portugal Online

Master în calitate se adresează tuturor celor care doresc să îmbunătățească șansele de angajare în afaceri și excelență în calitate

Maestru oficial - contabilitate superioare și audit

Universidad Autónoma de Barcelona
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Spania Barcelona

gradul de master în contabilitate și audit superior răspunde cererii tot mai mare pentru profesioniștii cu pregătire specifică în domeniul contabilitate, fiscalitate contabilitate relație de afaceri și audit. Prin urmare, acest titlu este destinat persoanelor care doresc să se concentreze cariera profesională în domeniul contabilității corporative și / sau audit. În special, se adresează absolvenților în Administrarea Afacerilor și Management, Contabilitate și Finanțe, Economie și profesioniști calificați care desfășoară în prezent activitatea în domeniul contabilității și / sau audit.

Diplomă de master în auditarea situațiilor financiare și contabile avansate (muaccs)

Universidad Pontificia Comillas
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Spania Madrid + 1 mai mult

Maestrul oficial în declarația financiară Audit și contabilitate avansată este oferit de Business School ICADE la Comillas Pontifical University. Obiectivul său principal este de a oferi formare profesională specializată în audit și contabilitate. Este un combinat Master, durata de un an, dacă sunt luate cu normă întreagă sau doi ani, dacă sunt luate cu fracțiune de normă.

MSc în Internaționale de Contabilitate, Audit și Management Financiar

International Hellenic University (IHU)
Campus La zi Part time 12 luni Contactează şcoala Grecia Thessaloniki + 1 mai mult

Universitatea Internațională Elenă primul universitate de stat din Grecia, în cazul în care programele sunt predate exclusiv în limba engleză. Acesta atrage deja o facultate academică internațională puternică

De masterat în audit financiar şi de risc

IEB - Instituto De Estudios Bursátiles
Campus Part time 1 an Contactează şcoala Spania Madrid

Maestru de specialitate în audit financiar este o iniţiativă unică în domeniul educaţiei financiare în Spania. Obiectivul său principal este de a oferi o formare adecvată din punct de vedere tehnic pentru cei care ....

Master International in audit şi guvernarea corporativă

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 6 - 24 luni Înscriere Deschisă Spania Barcelona

Master International in Audit şi formare Business Management vă oferă o primă linie, susţinute de experienţa de Audit companie de consultanta si ...

Masterat în management de mediu şi audit

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 6 luni Septembrie 2019 Spania Barcelona

Master in Management si Audit îmbinare domeniile inovării şi managementul cunoaşterii, astfel încât să fie parte integrantă a unui specialist în management şi ...

Master în consultanță și audit al sistemelor de calitate și de excelență

IMF Business School
Online Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Cu Masterul nostru în Managementul Total al Calității și Excelență al IMF puteți participa, de la departamentul de calitate, ca consultant sau de la alte departamente operaționale și funcționale, la implementarea și managementul sistemelor ISO 9001 sau EFQM. De asemenea, veți fi calificat să acționați în calitate de auditor și să participați la elaborarea și întreținerea Sistemului Documentar de Calitate. La sfârșitul cursului veți obține trei grade: Universitatea Nebrija, BS IMF și Diploma Oficială de Acreditare a Evaluatorului de bază al EFQM.

Executive Master de Finanțe

Sida Group Management Academy
Campus La zi 144 ore Octombrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Milan + 4 mai mult

Scopul Master of Executive de Finanțe

Master în contabilitate și audit

Universidade da Coruña
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Spania A Coruña

Acest grad de master se va realiza pregătirea necesară pentru a efectua activități profesionale sau activități independente în domeniul contabilității și contul de Audit.

Audit și Control Public și Privat

Danubius University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 România Galați

Acest program îşi propune îndeplinirea următoarelor obiective - formarea de buni specialişti, în conformitate cu cerinţele actuale ale pieţei forţei de muncă din România şi din statele Uniunii Europene, promovând un ansamblu de valori bazat pe solidaritate, nediscriminare, echitate, obiectivitate ştiinţifică, creativitate şi dinamism.

Master în auditul conturilor și contabilitatea superioară

ICADE Business School
Campus La zi 10 luni Contactează şcoala Spania Madrid

Masterat în auditul conturilor și contabilitatea superioară este o diplomă postuniversitară predată de către ICADE Business School , la Universidad Pontificia Comillas. Obiectivul său principal este de a oferi instruire specializată și profesională în domeniul auditului și contabilității.

Master în contabilitate și audit

Kaunas University of Technology
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Lituania Kaunas

Programul de contabilitate și audit este un program de studii recunoscut pe plan internațional, oferind cunoștințe teoretice și practice aprofundate în domeniul contabilității și auditului pentru exercitarea unei calificări recunoscute la nivel internațional de ACCA și devenind specialist profesionist în contabilitate sau audit, contabil senior, director financiar, sau companie internațională de audit, contabilitate sau altă ramură de activitate, instituție din sectorul public din Lituania sau din UE.

Master în specializarea Audit și Consultanță

ESCP Europe Business School
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Paris

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.

Master în contabilitate și audit

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Campus 4 semestre Septembrie 2019 Luxemburg Luxembourg City

Programul de masterat în contabilitate și audit a fost dezvoltat în parteneriat cu medii academice și practicieni. Programul oferă cunoștințe aprofundate științifice despre toate domeniile de specialitate relevante pentru domeniul contabilității și auditului, fără a neglija relevanța practică a conținutului didactic sau pregătirea candidaților pentru piața muncii. Elevii care completează cursul dobândesc expertiza pentru a rezolva problemele practice pe o bază solidă din punct de vedere științific. https://wwwen.uni.lu/studies/fdef/master_in_accounting_and_audit