MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Masterat în Audit în Africa 2019

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Aria academică a auditului se referă la analiza înregistrărilor financiare ale unei organizații. Unele cursuri comune pot include, de audit public, drept, finanțe și contabilitate, procesul de audit și economie a sectorului public.

Poate orice altă regiune se poate compara cu varietatea și dimensiunea de Africa? Cu contribuții imitabil istorie, peisaj și cultural, foarte puține regiuni oferă un studiu în străinătate întâlni că este mai dificil sau mai multe satisfacții din punct de vedere al studia.

Vezi Programe de Masterat în Audit în Africa 2019

3 Rezultate din Audit, Africa Filter

Maestru de audit de specialitate și control de gestiune

Institut Africain de Management
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2019 Senegal Dakar

Lecțiile de control de gestiune și a sistemului de informare a integra abordarea procesului în controlul de gestiune: controlul instrumentelor sistemului informatic de contabilitate și de inginerie financiară; controla procesul bugetar și de a construi un sistem de tablouri de bord, funcții animate de direcție și pentru a reflecta cu privire la măsura de performanță.

MCom in Auditing

University of Johannesburg
Campus La zi Part time 2 ani Februarie 2020 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

MCom in Computer Auditing

University of Johannesburg
Campus Part time 2 ani Februarie 2020 Africa de Sud Johannesburg