MASTERSTUDIES.RO

Compară 8 Studii Postuniversitare în Asigurare

Asigurare pe termen se referă la transferul riscurilor de pierdere de la o entitate la alta într-un mod echitabil, și pentru un salariu. Acesta este privit ca un plan de management sigur urgență ar trebui să o pierdere neașteptată intră în joc. Un Master în asigurări este o diplomă postuniversitară, care vă ajută să exploreze mai multe dinamica-o lume de risc. Managementul riscului în afaceri și interacțiunea dintre asigurărilor, precum serviciile financiare sunt atributele principale ale programului. Cursul pregătește studenții pentru dezvoltarea de calitate într-o lume de afaceri în schimbare. Necesitatea de a instrui personal calificat în manipularea de profesioniști de asigurare, de gestionare a riscurilor și finanțe a impulsionat lansarea de masterat în asigurări la nivel mondial. Programul forme studenții pentru a fi profesionisti de incredere, calificați în cariera de asigurare, pentru piețele locale și internaționale. Competențele sunt foarte solicitate din întreaga lume prin diferite niveluri de practicieni financiare și a investitorilor.Programul durează șapte luni pentru activitatea la clasă și de aproximativ 5 luni în practică industriale. Cursul oferă o provocare și expunerea echiparea tuturor elevilor cu privire la caracterul practic al cursului la toate nivelurile. Într-un cadru tipic, blestemul se va expune pe bază de asigurare ca un domeniu larg de management al riscului. Programul prezintă mai multe politici și tipuri de polițe de asigurare se poate lua în considerare. Acest lucru se extinde la cele pentru organizațiile corporative în planificarea pentru evenimente improbabile.

8 Rezultate din Asigurare Filter

Cursuri de masterat în Finanțe și Asigurări

University of Calabria
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Rende

Master în Finanțe și Asigurări oferă studenților cunoștințe aprofundate pentru proiectarea și gestionarea produselor financiare și de asigurare complexe, pentru înțelegerea organizării piețelor financiare, pentru definirea și gestionarea sistemelor de securitate socială și pentru măsurarea riscurilor legate de finanțele individuale și produse de asigurare. Curriculumul oferă cursuri avansate de finanțe matematice, econometrie financiară, matematică pentru viață și fără asigurare de viață, economie a piețelor financiare, legislație financiară și de asigurări. La sfârșitul cursului, absolvenții de finanțe și asigurări au abilitățile de a lucra în cadrul instituțiilor financiare și de asigurări private, autoritățile care controlează instituțiile de piață, pensiile publice sau ca consultant pentru evaluarea și gestionarea produselor complexe și a riscurilor atașat acestora. Cursul permite, de asemenea, obținerea calificării unui actuar, sub rezerva concurenței.

De master în finanțe, asigurări și de gestionare a riscurilor

Collegio Carlo Alberto
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Italia Turin

Master în Finanțe, asigurări și de management al riscului are ca scop furnizarea de învățare de specialitate în domeniul finanțelor cantitative și expertiza profesională extrem de valoroasă și competențe într-o gamă largă de domenii. Programul pregătește absolvenți pentru o carieră și la nivel înalt care îndeplinește funcții în industria financiară, inclusiv manageri de active, de brokeraj și firmele de tranzacționare, băncile comerciale și de investiții, asiguratori, fonduri speculative, consultanta ...

Executive Master of Insurance

Ludwig-Maximilians-Universität München, Munich School of Management
Campus Part time Octombrie 2019 Germania Munich Franţa Lyon Regatul Unit Birmingham + 3 mai mult

În timpul iernii 2007/2008, Scoala de Management din München a început pentru prima oară programul de Master of Insurance Executive. Dezvoltat în strânsă cooperare cu industria asigurărilor, accentul orientat spre afaceri al noilor programe pe chestiunile legate de asigurări este un corolar al faptului că Munchen este un centru al asigurărilor.

Master în Drept și Economie: Drept și Economie de Asigurări și Finanțe

University of Bologna
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Italia Bologna

Al doilea ciclu LEIF este un program postuniversitar de doi ani, oferit de Școala de Economie, Management și Statistică - Bologna. LEIF este un program remarcabil de inovator și vizează pregătirea experților în piețele și instituțiile financiare.

MBFA Master Curs de Asigurări Financiare Bancare - Internaționale

Université de Nantes
Campus Part time 15 luni Octombrie 2019 Vietnam Hanoi

Această pregătire se bazează pe experiența IAE Nantes - Economics

De master în finanțe, contabilitate și de asigurare

University of Warsaw, Faculty of Management
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Polonia Warsaw

Studii privind „Finanțe, Contabilitate și asigurări“ sunt destinate pentru persoanele care au o diplomă de licență, master sau echivalent în fiecare direcție. Al doilea ciclu completează cunoștințele dobândite la nivel universitar

Master în finanțe și asigurări cantitative

University of Turin
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Turin

Cursul se potrivește convergenței actuale a activităților băncilor și companiilor de afaceri, companiilor financiare cu activitățile de asigurare și reasigurare și sisteme de securitate socială. Aceste organizații se ocupă de aspecte legate unul de altul, care sunt studiate instrumente de implementare, tehnici și modele destul de similare atunci când nu sunt în mod substanțial identice.

Master în asigurări

MIB Trieste School of Management
Campus La zi 12 luni Octombrie 2019 Italia Trieste

Master Degree este un program de maste stimulant și complet (cu normă întreagă, 12 luni), oferind competențe pentru a avansa cariera în Asigurări, Consultanță