MASTERSTUDIES

Caută Programe de Master în Asigurare Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Birmingham Regatul Unit 2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Asigurarea este un produs financiar care permite companiilor și persoanelor fizice o alternativă la acumulând sume mari de capital în serviciul de reducere a riscurilor și de atenuare a pierderilor potențiale. Subiectele comune în aceste programe sunt științe actuariale, procesarea cererilor de afaceri și matematică.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Birmingham este acasa, la sase universitati, cel mai mare colegiu de formare continuă în Marea Britanie, trei școli de afaceri și trei colegii de educație religioasă. Nu e de mirare că este al doilea oras britanic cel mai populat, altele decât Londra.

Solicită Informații Masterate în Asigurare Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Birmingham în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Asigurare, Birmingham Filter

Executive Master of Insurance

Ludwig-Maximilians-Universität München, Munich School of Management
Germania, Munchen + 4 Mai mult
Cursuri Executive
01 Oct 2020
<
Part time
Engleză
Campus

În timpul iernii 2007/2008, Scoala de Management din München a început pentru prima oară programul de Master of Insurance Executive. Dezvoltat în strânsă cooperare cu industri ...

Citeste mai mult