MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Masterat în Asigurare in Italia 2019

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Asigurarea este un produs financiar care permite companiilor și persoanelor fizice o alternativă la acumulând sume mari de capital în serviciul de reducere a riscurilor și de atenuare a pierderilor potențiale. Subiectele comune în aceste programe sunt științe actuariale, procesarea cererilor de afaceri și matematică.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Studii Postuniversitare de Top în Asigurare in Italia 2019

5 Rezultate din Asigurare, Italia Filter

Cursuri de masterat în Finanțe și Asigurări

University of Calabria
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Rende

Master în Finanțe și Asigurări oferă studenților cunoștințe aprofundate pentru proiectarea și gestionarea produselor financiare și de asigurare complexe, pentru înțelegerea organizării piețelor financiare, pentru definirea și gestionarea sistemelor de securitate socială și pentru măsurarea riscurilor legate de finanțele individuale și produse de asigurare. Curriculumul oferă cursuri avansate de finanțe matematice, econometrie financiară, matematică pentru viață și fără asigurare de viață, economie a piețelor financiare, legislație financiară și de asigurări. La sfârșitul cursului, absolvenții de finanțe și asigurări au abilitățile de a lucra în cadrul instituțiilor financiare și de asigurări private, autoritățile care controlează instituțiile de piață, pensiile publice sau ca consultant pentru evaluarea și gestionarea produselor complexe și a riscurilor atașat acestora. Cursul permite, de asemenea, obținerea calificării unui actuar, sub rezerva concurenței.

De master în finanțe, asigurări și de gestionare a riscurilor

Collegio Carlo Alberto
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Italia Turin

Master în Finanțe, asigurări și de management al riscului are ca scop furnizarea de învățare de specialitate în domeniul finanțelor cantitative și expertiza profesională extrem de valoroasă și competențe într-o gamă largă de domenii. Programul pregătește absolvenți pentru o carieră și la nivel înalt care îndeplinește funcții în industria financiară, inclusiv manageri de active, de brokeraj și firmele de tranzacționare, băncile comerciale și de investiții, asiguratori, fonduri speculative, consultanta ...

Master în Drept și Economie: Drept și Economie de Asigurări și Finanțe

University of Bologna
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Italia Bologna

Al doilea ciclu LEIF este un program postuniversitar de doi ani, oferit de Școala de Economie, Management și Statistică - Bologna. LEIF este un program remarcabil de inovator și vizează pregătirea experților în piețele și instituțiile financiare.

Master în finanțe și asigurări cantitative

University of Turin
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Turin

Cursul se potrivește convergenței actuale a activităților băncilor și companiilor de afaceri, companiilor financiare cu activitățile de asigurare și reasigurare și sisteme de securitate socială. Aceste organizații se ocupă de aspecte legate unul de altul, care sunt studiate instrumente de implementare, tehnici și modele destul de similare atunci când nu sunt în mod substanțial identice.

Master în asigurări

MIB Trieste School of Management
Campus La zi 12 luni Octombrie 2019 Italia Trieste

Master Degree este un program de maste stimulant și complet (cu normă întreagă, 12 luni), oferind competențe pentru a avansa cariera în Asigurări, Consultanță