MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Masterat în Asigurare Cu jumătate de normă în Franţa 2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Asigurarea este un produs financiar care permite companiilor și persoanelor fizice o alternativă la acumulând sume mari de capital în serviciul de reducere a riscurilor și de atenuare a pierderilor potențiale. Subiectele comune în aceste programe sunt științe actuariale, procesarea cererilor de afaceri și matematică.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Asigurare Cu jumătate de normă în Franţa 2020

2 Rezultate din Asigurare, Franţa Filter

Executive Master of Insurance

Ludwig-Maximilians-Universität München, Munich School of Management
Campus Part time Octombrie 2020 Germania Munchen Franţa Lyon Regatul Unit Birmingham + 3 mai mult

În timpul iernii 2007/2008, Scoala de Management din München a început pentru prima oară programul de Master of Insurance Executive. Dezvoltat în strânsă cooperare cu industria asigurărilor, accentul orientat spre afaceri al noilor programe pe chestiunile legate de asigurări este un corolar al faptului că Munchen este un centru al asigurărilor.

MBFA Master Curs de Asigurări Financiare Bancare - Internaționale

Université de Nantes
Campus Part time 15 luni Contactează şcoala Vietnam Hanoi Franţa Saint-Nazaire + 2 mai mult

Această pregătire se bazează pe experiența IAE Nantes - Economics