MASTERSTUDIES.RO

Vezi Diplome de Master în Asigurare Europa 2019

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Ca un Master în elev de asigurare, veți învăța despre provocările pe care persoanele fizice și juridice și modalitatea de asigurare este o parte integrantă din orice afacere sau organizație. Acesta este un domeniu în continuă dezvoltare, cu mult potențial.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Vezi Programe de Masterat în Asigurare Europa 2019

7 Rezultate din Asigurare, Europa Filter

Master degree courses in Finance and Insurance

University of Calabria
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Rende

The Master in Finance and Insurance provides students with in-depth knowledge for the design and management of complex financial and insurance products, for understanding the organization of financial markets, for the definition and management of social security systems and to measure risks relating to individual financial and insurance products. The curriculum offers advanced courses in mathematical finance, financial econometrics, mathematics for life and no life insurance, the economics of financial markets, financial and insurance law. At the end of the course, graduates in Finance and Insurance have the skills to work within financial institutions and private insurance, authorities that control the market institutions, public pension, or as a consultant for the evaluation and management of complex products and of the risks attached to them. The course also allows achieving the qualification, subject to competition, of an actuary.

De master în finanțe, asigurări și de gestionare a riscurilor

Collegio Carlo Alberto
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Italia Turin

Master în Finanțe, asigurări și de management al riscului are ca scop furnizarea de învățare de specialitate în domeniul finanțelor cantitative și expertiza profesională extrem de valoroasă și competențe într-o gamă largă de domenii. Programul pregătește absolvenți pentru o carieră și la nivel înalt care îndeplinește funcții în industria financiară, inclusiv manageri de active, de brokeraj și firmele de tranzacționare, băncile comerciale și de investiții, asiguratori, fonduri speculative, consultanta ...

Executive Master of Insurance

Ludwig-Maximilians-Universität München, Munich School of Management
Campus Part time Octombrie 2019 Germania Munich Franţa Lyon Regatul Unit Birmingham + 3 mai mult

În timpul iernii 2007/2008, Scoala de Management din München a început pentru prima oară programul de Master of Insurance Executive. Dezvoltat în strânsă cooperare cu industria asigurărilor, accentul orientat spre afaceri al noilor programe pe chestiunile legate de asigurări este un corolar al faptului că Munchen este un centru al asigurărilor.

Master în Drept și Economie: Drept și Economie de Asigurări și Finanțe

University of Bologna
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Italia Bologna

Al doilea ciclu LEIF este un program postuniversitar de doi ani, oferit de Școala de Economie, Management și Statistică - Bologna. LEIF este un program remarcabil de inovator și vizează pregătirea experților în piețele și instituțiile financiare.

De master în finanțe, contabilitate și de asigurare

University of Warsaw, Faculty of Management
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Polonia Warsaw

Studii privind „Finanțe, Contabilitate și asigurări“ sunt destinate pentru persoanele care au o diplomă de licență, master sau echivalent în fiecare direcție. Al doilea ciclu completează cunoștințele dobândite la nivel universitar

Master în finanțe și asigurări cantitative

University of Turin
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Turin

Cursul se potrivește convergenței actuale a activităților băncilor și companiilor de afaceri, companiilor financiare cu activitățile de asigurare și reasigurare și sisteme de securitate socială. Aceste organizații se ocupă de aspecte legate unul de altul, care sunt studiate instrumente de implementare, tehnici și modele destul de similare atunci când nu sunt în mod substanțial identice.

Master în asigurări și de management al riscului

MIB Trieste School of Management
Campus La zi 12 luni Contactează şcoala Italia Trieste

Master în asigurări și de management al riscului creează profesioniști ale managementului de management de asigurare, financiare și de risc. Este un Master construit cu grupuri majore din acest sector, Allianz, Generali, KPMG Ernst & Young.