1051 Masterat Programe în Asia for 2024

Masterat Programe în Asia for 2024Filter
    • Jerusalem District, Israel

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    The Jerusalem Academy of Music and Dance oferă studenților absolvenți un mediu internațional unic și multicultural pentru studiu și pentru creștere personală și artistică.

    • Kowloon Tong, Hong Kong

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Acest program oferă absolvenților cunoștințe, abilități și competențe esențiale în domeniul resurselor umane pentru a facilita excelența în gestionarea și dezvoltarea talentelor. Cu un accent dublu pe teorie și practică, acest program este conceput pentru tinerii absolvenți aspiranți, profesioniști în domeniul resurselor umane și manageri de linie care doresc o educație avansată în domeniul resurselor umane.

    • London, Regatul Unit
    • Boston, Statele Unite ale Americii
    • + 2 more

    La zi

    11 Luni

    În campus

    Engleză

    Pregătiți-vă să prosperați într-o lume a afacerilor în schimbare rapidă cu MIB de un an Hult. Dobândiți experiență completă în afaceri într-un mediu internațional și dezvoltați abilitățile cele mai solicitate cu angajatorii din întreaga lume.

    • Hung Hom, Hong Kong

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Master of Design (Tranzitional Environments Design) își propune să dezvolte un nivel înalt de stăpânire intelectuală și practică a analizei și proiectării diverselor medii rurale și urbane din regiune, cu implicații mai largi pentru contexte globale.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Îmbarcați-vă într-o călătorie de excelență academică în administrarea afacerilor cu Manipal GlobalNxt University, Bachelor of Business Management (onoruri) Program (BBM). Dincolo de a fi o simplă calificare, programul nostru BBM (onoruri) este o poartă de acces la deblocarea potențialului dvs. ca viitor lider de afaceri. Ridicați-vă dincolo de limitele unui simplu curriculum BBA și îmbrățișați noua eră!

    • Barcelona, Spania
    • Bangkok, Thailanda

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Metodologia de predare Harbour.Space combină în mod unic un background academic puternic în studii de afaceri, finanțe, contabilitate, marketing și strategie cu o cunoaștere digitală aprofundată și specifică în video online, mobil, viral, social media și marketing bazat pe date.

    • Kowloon, Hong Kong

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Master în Turismul Internațional și Managementul Convenției dezvoltă abilitățile de cunoștințe și de gestionare a studenților prin combinarea perspectivelor strategice cu implementări eficiente în sectoarele turismului și convențiilor. Ne străduim să dezvoltăm în practica industriei studențești, abilități de management și competențe de cercetare prin expunerea interdisciplinară a subiectului, identificarea problemelor, teoria luării deciziilor și aplicarea managementului.

    • Singapore, Singapore

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Dezvoltat și acordat de Universitatea din Wollongong, Australia, programul de Master of Computing (Data Analytics) este conceput pentru a dezvolta următoarea generație de profesioniști în calcul care posedă cunoștințe ample și o înțelegere profundă a aspectelor tehnice, manageriale și etice ale practicilor de calcul. Specializarea în analiza datelor se concentrează pe aplicarea tehnologiilor de ultimă oră pentru a oferi informații și informații bazate pe date.

    • Hung Hom, Hong Kong

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Universitatea Politehnică din Hong Kong (PolyU) aspiră să fie o universitate inovatoare de clasă mondială, cu un puternic simț al responsabilității sociale, condusă de motto-ul său, „A învăța și a aplica, în beneficiul omenirii”. Înființarea Școlii Absolvente în septembrie 2020 a întărit și mai mult devotamentul PolyU de a ajuta studenții cercetători să obțină excelență și succes academic.

    • Angers, Franţa
    • Budapest, Ungaria
    • + 1 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Cursul ideal pentru un profesionist de afaceri polivalent. Dobândiți cunoștințe și abilități avansate de management, împreună cu cunoștințe de specialitate în management internațional pentru a vă îmbunătăți perspectivele de angajare internațională și de dezvoltare a carierei.

    • Singapore, Singapore

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    • Tbilisi, Georgia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Masterul de genetică aplicată la facultatea de Științe ale Naturii și Medicină va antrena studenții la un standard internațional, încorporând tehnologia biomoleculară actuală. Pur și simplu, utilizarea biotehnologiei, în special a aplicațiilor de genetică moleculară, este acum omniprezentă în comerț și cercetare.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Master in Management (MIM) se adresează absolvenților care au cel puțin un an de experiență de lucru și facilitează absolvenții să își asigure locuri de muncă legate de management. Acest program pregătește studenții pentru poziții manageriale în organizațiile de afaceri și oferă experiență de conducere în gestionarea schimbării și dezvoltării organizaționale pentru a aduce valoare organizației.

    • Niigata, Japonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul Japonia-Dezvoltare Globală (JGDP) este un nou program de masterat de doi ani pentru a oferi studenților posibilitatea de a învăța dezvoltarea universală și logica de creștere în domeniile politicii, economiei și managementului, folosind experiențele Japoniei în dezvoltarea economică și creșterea corporativă ca elemente de bază materiale pentru carcase. JGDP a fost dezvoltat în comun de JICA și IUJ în cadrul JICA-DSP. * * Programul de studii de dezvoltare JICA (Agenția de Cooperare Internațională din Japonia) (JICA-DSP) „JICA-DSP” este un program care invită viitorii lideri din partener țări în Japonia pentru a finaliza masteratele sau doctoratele la școlile universitare japoneze, unde învață despre experiențele Japoniei cu propria experiență de modernizare și dezvoltare cu cooperarea japoneză pentru dezvoltare în alte țări. JICA și universitățile din Japonia au construit și oferă împreună JICA-DSP. Studenții nu vor studia numai în domeniile lor academice respective, dar vor învăța mult și din experiența de dezvoltare a Japoniei moderne, care diferă semnificativ de istoria creșterii și dezvoltării din Occident. Elevii pot studia „experiența japoneză” în mod sistematic, inclusiv chiar și cele negative, astfel încât să poată folosi aceste cunoștințe pentru a contribui la dezvoltarea propriilor țări.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Odată cu dezvoltarea actuală, IT (Tehnologia Informației) joacă un rol extrem de important. Este prezent în aproape fiecare domeniu, fiecare având propria sa poziție unică. În special, este necesar să menționăm rolul tehnologiei informației în economie, medicină, educație, securitate și viață. Această dezvoltare a dus la o creștere a cererii de securitate a sistemelor informatice, tranzacții online, managementul informațiilor etc., ceea ce duce la o creștere a cererii de resurse umane în industria securității cibernetice.