Programe de Masterat în Artele Calculatorului

Compară 36 Diplome de Master în Artele Calculatorului

Artele Calculatorului

Oriunde te uiți azi, oamenii se bazează pe computere. De la smartphone-uri în mâinile celor care așteaptă la comerciantul dvs. preferat cu dvs. la computerele care conduc afaceri importante, numărul mare de dispozitive clarifică faptul că aceasta este era digitală. Odată cu numărul de calculatoare, există o cerere pentru munca artiștilor care le pot folosi, astfel încât o diplomă în domeniul artelor informatice este o alegere excelentă pentru indivizii artistici cu gândire digitală.

Ce este arta calculatoarelor ca disciplină?

Artele informatice se referă la orice formă de artă care utilizează un computer, fie pentru a produce, fie pentru a afișa arta. Acest lucru poate rula gamă de la jocurile video la designul web. Chiar și formele de artă tradiționale pot fi incluse în Computer Arts, deoarece se creează noi lucrări cu ajutorul computerului.

Care sunt avantajele obținerii unei diplome în artele informatice?

Calculatoarele sunt parte integrantă a societății moderne, iar cei cu o înclinație artistică ar trebui să înțeleagă modul în care acestea influențează lumea artei. Pe măsură ce lumea digitală continuă să crească în importanță, ea va deveni integrată într-un mod mult mai mare în lumea artei. O diplomă în domeniul artelor informatice vă permite să vă maximizați talentele artistice în timp ce îmbrățișați acest lucru.

Care sunt tipurile de discipline ale artelor informatice?

O diplomă de artă informatică vă oferă posibilitatea de a studia o gamă largă de discipline, iar la nivel de absolvent veți alege adesea doar una pentru a continua în profunzime. Unele sunt orientate spre divertisment, cu animație, video, jocuri video și artă sonoră, toate fiind găsite în acest domeniu. Imaginile, algoritmii, performanțele și galeriile digitale sunt, de asemenea, discipline care se încadrează în această categorie. Puteți chiar să alegeți să studiați crearea de site-uri Web, crearea de CD-ROM-uri sau DVD-ROM-uri. Formele tradiționale de artă se regăsesc și în domeniul artelor informatice, deci este un curs foarte versatil de studiu.

Wht să ia o diplomă de arte pe calculator online?

Dacă vă gândiți să câștigați un masterat în artele informatice, studiul online poate fi o opțiune pentru dvs. Domeniul Computer Arts este unul care se pretează bine studiului online și există mai multe programe care vă ajută să obțineți un grad de absolvire în acest domeniu. Găsirea unul vă va oferi flexibilitatea de a câștiga o diplomă în artele informatice pe un program de timp care funcționează pentru tine.

Care sunt oportunitățile de carieră atunci când luați o diplomă de arte de calculator?

Având în vedere cererea mare de computere și tehnologie în lumea de azi, o diplomă în Computer Arts este una care oferă un potențial de carieră excelent. În majoritatea domeniilor care implică computere, nevoia de artiști de calculatoare este ridicată.Companiile au nevoie de designeri web și artiști grafici pentru a le ajuta să creeze artă promoțională. Companiile de divertisment au nevoie de artiști bazați pe computer pentru crearea de jocuri video și de animație. Dacă vă puteți imagina un domeniu creativ care implică computere, o diplomă în artele informatice va fi de ajutor, iar un absolvent de diplomă vă va oferi instruirea, experiența și portofoliul de care aveți nevoie pentru a fi competitiv în acest domeniu.

Citește Mai Mult

Maestru de Arte Frumoase în Design de Jocuri

NYU | Tisch
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Statele Unite ale Americii New York

Centrul de jocuri NYU MFA este o diplomă de doi ani de Master în Arte Frumoase în Designul de Jocuri. Situat în faimoasa Școală de arte Tisch din NYU, stăm la umăr cu alte forme de artă, mass-media și cultură. [+]

Prezentare generală

Centrul de jocuri NYU este dedicat explorării jocurilor ca formă culturală și jocului ca o practică creativă. Abordarea noastră la studiul jocurilor se bazează pe o idee simplă: jocul contează.

Instruim următoarea generație de designeri de jocuri, dezvoltatori, antreprenori și critici, pentru a avansa în domeniul jocurilor, creând un context pentru bursă avansată și muncă revoluționară.

Centrul de jocuri NYU MFA este un mediu creativ intensiv. În calitate de student, în orice moment veți crea unul sau mai multe proiecte de joc, de la prototipuri mici până la teze de anvergură. În același timp, veți fi, de asemenea, implicați în analize și discuții, de la critica muncii altor studenți la cercetarea aprofundată a unui subiect original. Și va exista, de asemenea, o mulțime de jocuri de joc prea - biblioteca noastră de jocuri conține mii de jocuri digitale și non-digitale. Jocul, creația și analiza se completează și se informează reciproc pentru a crea o experiență educațională unică.... [-]


Master în Design Animație

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Campus Cu normă întreagă 1 an November 2018 Italia Milan

Ediția a 3-a - Studierea designului de animație la IED înseamnă învățarea artei de a povesti povesti prin animație, imaginarea, crearea și construirea de personaje și medii, pentru a le face să trăiască în scenarii noi. Cererea pentru designeri de animație crește din ce în ce mai mult: de la publicitate la seriale TV, de la filme de scurtmetraje, de la docufiction la jocuri, producții încrucișate și transmise și efecte speciale pentru producții de film și TV. Master in Animation Design pregateste profesionisti de animatie gata sa lucreze in scenarii noi, oferind abilitati tehnice si instrumente profesionale competitive pentru a propune, scrie si realiza proiecte de ultima ora: scurtmetraje, serii, proiecte cross-media. Programul de formare îmbunătățește creativitatea personală și îi stimulează pe studenți să caute noi forme de contaminare între diferitele expresii vizuale și stilistice ale animației. [+]

Cursul se desfășoară în limba italiană Studierea animației la IED înseamnă învățarea artei de a povesti povestiri prin animație, imaginare, crearea și construirea de personaje și medii, pentru a le face să trăiască în scenarii noi.

Cererea pentru designeri de animație crește din ce în ce mai mult: de la publicitate la seriale TV, de la filme de scurtmetraje, de la docufiction la jocuri, producții încrucișate și transmise și efecte speciale pentru producții de film și TV. Master in Animation Design pregateste profesionisti de animatie gata sa lucreze in scenarii noi, oferind abilitati tehnice si instrumente profesionale competitive pentru a propune, scrie si realiza proiecte de ultima ora: scurtmetraje, serii, proiecte cross-media.... [-]


Maestru de Arte Plastice în Artă Calculatoare

Syracuse University - College of Visual and Performing Arts
Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Syracuse

Programul de master în artele plastice (MAE) în domeniul artei informatice este un program artistic de cercetare și dezvoltare, care se află în contextul tehnologiei. Programul este dedicat unei game largi de practici în arta media unde computerul joacă un rol primordial. Aceste medii de artă pot include imagini generate de calculator, animație 3D, computere fizice, programe de calculator creative, jocuri pe calculator, muzică pe calculator, efecte vizuale, instalare multi-canal și artă sonică. [+]

Prezentare generală

Programul de master în artele plastice (MAE) în domeniul artei informatice este un program artistic de cercetare și dezvoltare, care se află în contextul tehnologiei. Programul este dedicat unei game largi de practici în arta media unde computerul joacă un rol primordial. Aceste medii de artă pot include imagini generate de calculator, animație 3D, computere fizice, programe de calculator creative, jocuri pe calculator, muzică pe calculator, efecte vizuale, instalare multi-canal și artă sonică.

Elevii sunt de așteptat să dezvolte o evidență puternică a practicilor profesionale într-o varietate de contexte, printre care expoziția, proiecțiile, intervențiile publice, instalarea, performanța, atelierele, evenimentele de joc și mediile virale, printre alte forme de implicare publică.... [-]


Maestru de director artistic în crearea de jocuri video

Autograf
Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Franţa Paris

Acest Master vrea sa fie foarte concret. Este construit în jurul proiectului de student joc video. Acestea vor trebui să proiecteze, să dezvolte, să publice și să comercializeze jocul lor. [+]

Pascal Luban, designer de joc si director de creatie (Ubisoft, Activision, Sony, DICE), este profesionist de referință, care este responsabil de validarea educațională a acestui training.

Acest Master vrea sa fie foarte concret. Este construit în jurul proiectului de student joc video. Acestea vor trebui să proiecteze, să dezvolte, să publice și să comercializeze jocul lor. În cazul în care cunoaște succesul, ele pot genera chiar și venituri. Și dacă acest lucru nu este cazul, faptul de a vedea numele său asociat cu un joc publicat este o carte de vizită mare.

Program:

Advanced Academic Training: Grafică pe calculator, Programare, Design - Introducere în noi competențe: marketing, management de proiect, baze juridice - Dezvoltarea unui concept de joc și prototipul acestuia. Joc de dezvoltare - Pregătirea campaniei de marketing - publicarea și comercializarea jocului (monitorizarea comunității, continuarea campaniei de comunicare, joc de animație) - formare avansată academică pentru a le pregăti pentru înființarea propriul lor studio: Antreprenoriat, Management - Pregătirea unui al doilea proiect (individ sau grup) pe care elevii vor căuta să se dezvolte după maestru. ... [-]

De master în design vizual și web

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Italia Milan

Master in Design Visual Web și oferă competență generală atât în ​​Visual Design si Web Design. [+]

- Un an curs de masterat

- Data de începere: 20 octombrie 2014

- Formare Academic + stagiu

Master in Design Visual Web și oferă competență generală atât în Visual Design si Web Design. 

Acesta este destinat pentru studenții care sunt interesați în doi maeștri din aceeași zonă, pentru a le oferi posibilitatea de a participa la un curs de master cu o dublă specializare.

Acest tip de curs prevede un număr mai mare de ore pe săptămână și un angajament puternic în timpul lucrărilor de proiect, dar este, de asemenea, o șansă de interesant să se specializeze în două subiecte diferite.

DURATA

Vizual și Cursul Web Design Master dureaza timp de un an (din octombrie până în decembrie, cu o pauză de vară în august). Nu va fi un minim de 30 de ore de lecții pe săptămână. Participarea este obligatorie timp și pe deplin.... [-]


Masterat în animație 3D și VFX în Barcelona

Seeway - Barcelona
Campus Cu jumătate de normă 9 luni October 2018 Spania Barcelona

În Master of 3D Animation și VFX descoperi că linia dintre imagini reale și conținutul generat artificial este din ce în ce subțire, atât în ​​film tradițional și de animație de film. [+]

În Maestru de animație 3D și VFX vei descoperi că linia dintre imagini reale și conținutul generat artificial este din ce în ce subțire, atât în ​​film tradițional și de animație de film.

De masterat în animație 3D și VFX deveniți dezvoltator de conținut și 3D VFX, atât la nivel tehnic și artistic.

Metodologia de Master în 3D Animație și VFX vă permite să învețe și să stăpânească procesele mecanice de lucru și de producție profesionale, ghidandu ambele proiecte de film pe bază de publicitate și de animație 3D.

Vă va genera scenarii și să le dea de viață, în integrarás filme reale și din această lucrare vor traversa profesia din punctul de vedere mai multa arta la cele mai tehnice, și toate în curs de dezvoltare propriul stil personal.... [-]


Master în Efecte vizuale pentru cinema

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
Campus Cu normă întreagă 2 semestre September 2019 Spania Barcelona

Master în Efecte vizuale oferă o pregătire completă, creativă și tehnică. Oferă bazele, atât practice, cât și formale, care trebuie introduse în lumea efectelor vizuale ale producției digitale. [+]

Despre Maestru

Sectorul de efecte vizuale deschide o gamă largă de profiluri profesionale dedicate proiectării, generării și producției de imagini digitale generate care vor fi create și / sau integrate în toate tipurile de producții audiovizuale.

Masteratul în Efecte Vizuale pentru Film al ESCAC oferă studenților o pregătire integrală, creativă și tehnică, oferind bazele solide, atât practice cât și formale, care să fie inserate în industria de efecte vizuale. Profităm de mediul școlii de film pentru a pune aceste cunoștințe în practică într-un sistem de producție real, în interacțiune constantă cu celelalte departamente ale sectorului.

Cine ar trebui să participe... [-]

Masterat Front End Web Design

Aula Creactiva
Campus Cu jumătate de normă September 2019 Spania Madrid

Esti pasionat de rețea și doriți pentru a ghida cariera ta spre web design? Design Web Master oferă instruire care aveți nevoie pentru a lucra ca un web designer într-un studio sau de o agenție de publicitate. [+]

Esti pasionat de rețea și doriți pentru a ghida cariera ta spre web design? Design Web Master oferă instruire care aveți nevoie pentru a lucra ca un web designer într-un studio sau de o agenție de publicitate. Master este format din cursuri de Web Design Elemente de bază (instrumente), Advanced Web Design (proiecte) si web design cu WordPress.

De-a lungul Master Web Design vă învață să planifice, să dezvolte și să pună în aplicare site-uri web. Web Design astăzi a devenit una dintre profesiile cu cea mai rapidă creștere și formare de calitate puteți deschide ușile pe piața muncii. Master este format din trei părți corespunzătoare cu 3 cursuri de bază: Web Design, Web Design si Web Design Avansat WordPress. În prima parte veți învăța fundamentele de web design și să învețe să folosească HTML și CSS cu HTML 5 instrumente de animație Dreamweaver si Animare. În a doua parte a Master va aprofunda pe probleme cheie, cum ar fi culoarea, tipografie, gradul de utilizare, HTML, CSS stiluri, domeniu, hosting, ftp, resurse JavaScript, PHP, mobil, web design receptiv, Bootstrap, flexilbles afișa casete: flex. Această cunoaștere de către conducerea instrumentele de bază vă permit să dezvolte propriile site-uri web. În a treia parte a Master veți învăța să utilizați WordPress, sistemul cel mai utilizat pe scară largă de gestionare a conținutului din lume și un instrument de web design foarte util și magazine on-line.... [-]


Maestru oficial in crearea si dezvoltarea de proiecte digitale

FDModa - LCI Barcelona
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Spania Barcelona

Obiectivul principal al Master în crearea și dezvoltarea de proiecte digitale este de a oferi instruire avansată și natura specializată, care va pregăti studenții competitiv pentru a oferi soluții inovatoare și noi propuneri de valoare la o piață care, din punct de vedere tehnologic Este exponential activ și este în plină expansiune. [+]

Master în Creatie Digital și Dezvoltare Proiecte

Obiectivul principal al Master în crearea și dezvoltarea de proiecte digitale este de a oferi instruire avansată și natura specializată, care va pregăti studenții competitiv pentru a oferi soluții inovatoare și noi propuneri de valoare la o piață care, din punct de vedere tehnologic Este exponential activ și este în plină expansiune.

Proiectantul digitală este acum în centrul diferitelor familii și sectoare profesionale, cum ar fi Audiovizualului Comunicare, sectoarele arte grafice Publicitate Relații Publice și interacțiuni de design creare grafic, și arătând creșterea sinergiilor adesea cuprinse în cadrul industriei solicită experiență și din ce în ce orientată spre media digitale, precum punctul diferitele studii sectoriale și rapoarte locale și de stat.... [-]


MA în practici artistice: specializare - animație și efecte vizuale

Srishti Institute of Art, Design and Technology
Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2019 India Bengaluru

Specializarea Animație și efecte vizuale la Srishti la nivel de masterat dezvoltă creativitatea și expresia personală, însoțite de competențe strategice pentru o industrie creatoare în creștere. Oferă un cadru pentru practicanții din diverse domenii pentru a intra în lumea animației și a efectelor vizuale și pentru a-și extinde granițele prin perspectivele și experiențele lor unice. Acest curs încurajează studenții să exploreze și să dezvolte stiluri personale, viziuni artistice și voci prin practicile lor de filme. [+]

MA în practici artistice: specializare - animație și efecte vizuale

Atributele imaginii în mișcare devin dificil de definit. Rândurile dintre imaginile generate de acțiunea live, animație și imaginile generate de calculator devin încețoșate. Cursul în animație și efecte vizuale încurajează inovația în domeniul imaginii în mișcare manipulată și găsirea vocii fie în medii personale, artistice sau industriale

Specializarea Animație și efecte vizuale la Srishti la nivel de masterat dezvoltă creativitatea și expresia personală, însoțite de competențe strategice pentru o industrie creatoare în creștere. Oferă un cadru pentru practicanții din diverse domenii pentru a intra în lumea animației și a efectelor vizuale și pentru a-și extinde granițele prin perspectivele și experiențele lor unice. Acest curs încurajează studenții să exploreze și să dezvolte stiluri personale, viziuni artistice și voci prin practicile lor de filme. De asemenea, încearcă să ofere o înțelegere largă a filmului de animație bazat pe practica independentă, industria și experimentarea în contextul indian. Elevii pot alege să lucreze cu diverse tehnici (2D și / sau 3D, tradiționale, experimentale, stop-mișcare etc.) pentru a-și dezvolta abilitățile ca povestitori, artiști vizuali și regizori. Curriculum-ul cuprinde intrări fundamentale în tehnicile de animație, limbajul filmului, povestirea, procesele de imagine și îmbunătățirea calificărilor. De asemenea, oferă oportunități de experimentare, inovație și colaborări creative.... [-]


Master în Videogame Art

Universal Arts School
Online Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles Spania Valencia + 3 mai mult

Cea mai completă educație pentru crearea de jocuri video. Aflați tehnici din industrie pentru a crea lumi fantastice, a crea mașini de curse, a crea eroi legendari și de a face rău sau a pregăti competiții sportive, precum și a le aduce la viață pentru a le include într-un joc video. [+]

Cea mai completă educație pentru crearea de jocuri video.

Aflați tehnici din industrie pentru a crea lumi fantastice, a crea mașini de curse, a crea eroi legendari și de a face rău sau a pregăti competiții sportive, precum și a le aduce la viață pentru a le include într-un joc video.

Cine este pentru?

Se adresează atât profesioniștilor din domeniu, cât și persoanelor care doresc să-și construiască o carieră în domeniul CGI de animație și / sau producție. Această formare este atât pentru absolvenți, cât și pentru absolvenți, deoarece este o pregătire complet autonomă și empirică într-un nou domeniu profesional. Cu această pregătire, persoana obține categoria profesională de Artist CG care poate lucra la Film, Shorts, Publicitate, Jocuri video etc. Nu există condiții prealabile, începeți la nivelul 0 și este destinat tuturor publicului.... [-]


Master în multi-dispozitiv de web design

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Online Cu normă întreagă 12 luni May 2019 Spania Barcelona

Programul oferă cunoștințe pentru a înțelege și a răspunde nevoilor, tehnologia și posibilitățile fiecărui proiect. [+]

V-ați gândit cu privire la suma de efecte vizuale pe care le primiți de zi cu zi din mediul web prin dispozitivele lor de mai multe?

Noi continuu să informeze, să caute, cota, se referă, interacționează, să analizeze, să renunțați ... informațiile furnizate pe Internet. Deci , important este fiabilitatea informațiilor, cum ar fi modul în care se prezintă și se adaptează la fiecare dintre dispozitive.

Piața este esențială pentru a avea profesioniști capabile să înțeleagă transformarea constantă a mediului, să înțeleagă utilizatorul pentru a vă trimite informații și un mesaj.

De-a lungul cursului, studenții vor fi capabili să înțeleagă mai bine și a răspunde nevoilor, tehnologia și posibilitățile reale ale fiecărui client sau proiect pentru a da un răspuns eficient la obiectivele sale, cât și posibilitatea de a oferi contribuții creative grafice realizate este o piesă unică și inovatoare.... [-]


Diplomă de master în creație multimedia

laSalle Barcelona Postgraduate
Campus Cu normă întreagă September 2019 Spania Barcelona

Master în Creație Multimedia (MCM) se axează pe trei discipline: Transmedia (Narativa, Jocuri serioase și Gamification), interacțiunea (HCI, fără oameni-obiecte) și de divertisment (tachelaj, captarea de mișcare). studentului cunoștințele necesare pentru a crea proiecte multimedia din aceste perspective sunt furnizate. [+]

O Master în Creație Multimedia (MCM) Aceasta se concentrează pe trei discipline: Transmedia (Narativa, Jocuri serioase și Gamification), interacțiunea (HCI, fără oameni-obiecte) și de divertisment (tachelaj, captarea de mișcare). studentului cunoștințele necesare pentru a crea proiecte multimedia din aceste perspective sunt furnizate.

Experti titluri:

transmedia animație interacțiune TEHNOLOGII ÎN MCM

Tehnologia este centrul creației multimedia. Aplicații, instalații interactive, senzori, interacțiune naturală ... În ideile MCM sunt conceptualizate și materializate în modul în care este cel mai potrivit pentru a crea o experiență de neuitat.

Metodologie ... [-]

Masters - design interactiv avansat: Web si publicarea digitală

Idep Barcelona
Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Spania Barcelona

În era digitală, în cazul în care aproape tot conținutul ne este dat printr-un ecran, care le-au generat o multitudine de soluții grafice, printre care site-uri au fost până de curând cele mai populare. [+]

În era digitală, în cazul în care aproape tot conținutul ne este dat printr-un ecran, care le-au generat o multitudine de soluții grafice, printre care site-uri au fost până de curând cele mai populare. Dar nu numai noi consulte paginile web de pe computer, dar acum ne-am informa, se referă și chiar citit prin aplicații și publicații digitale de pe tablete și smartphone-uri.

Această realitate le nu mai are designeri de imprimare tradiționale valabile, care tocmai sa mutat de la soluții de imprimare la digital, sau de calculator, acest program chiar dacă știu că nu știu resursele lectură vizuale și de comunicare necesare pentru a dezvolta un produs bun.

Prin urmare, este necesar ca designerii sunt permeabile la noi medii de informare, înțelegerea complexității procesului cu o perspectivă globală, cu care se confruntă evoluțiile tehnologice care prezintă de la înțelegerea reală a posibilităților pe care le oferă și adaptarea canale digitale criteriile de imprimare la un nou mediu de comunicare digitale, deschizând astfel mai multe oportunități de carieră și chiar posibilitatea de a crea propria afacere sau propriul pornire.... [-]


Máster Oficial Universitario en Creación de Videojuegos*

ESNE - Escuela Universitaria de Diseño, Inovación y Tecnología
Campus Cu normă întreagă 10 luni October 2018 Spania Madrid

Fórmate en la industria del entretenimiento digital en la primera Escuela Universitaria en impartir formación del sector con las especialidades con más futuro en Diseño y Desarrollo de Videojuegos [+]

Fórmate en la industria del entretenimiento digital en la primera Escuela Universitaria en impartir formación del sector con las especialidades con más futuro en Diseño y Desarrollo de Videojuegos.

La industria del videojuego está viviendo un nuevo impulso como consecuencia de tres fenómenos que se analizan en las especializaciones únicas que ofrece este Master:

• Videojuegos para dispositivos móviles• E-Sports• Videojuegos para la educación

Los participantes en el programa podrán capacitarse en la Creación y Diseño de Videojuegos trabajando la concepción de la idea del juego, el diseño, la planificación, la producción, el desarrollo y las pruebas. Se trata de un Master apasionante por la diversidad y profundidad de los contenidos impartidos, que abarca tres especialidades de muy alto potencial de crecimiento, tremendamente novedosas en nuestro país.... [-]