MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Arte De învăţare la distanţă în Malaezia 2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Studiile de arte încorporează istoria, cultura si practica unei varietăți de diferite forme de artă. Exemplele de subiecte de studiu includ sculptura, filmul, pictura, instrumentele muzicale, teatrul și fotografia. Programele combină adesea învățatul în sala de clasă cu munca practică.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Dacă aveți nevoie de cel mai bun mediu de studiu în Asia, se înscrie în învățământul terțiar în Malaezia.Aceasta este o țară cu cultura bogată și activități vaste de a părăsi vă distra și relaxa în timp ce studia în țară

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Arte De învăţare la distanţă în Malaezia 2020

1 Rezultate din Arte, Malaysia, De învăţare la distanţă Filter

Maestru al umaniste și arte

Asia e University
Masterat
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus
Online

Programul MHA (prin cercetare) este conceput special pentru a răspunde nevoilor studenților postuniversitari care intenționează să se specializeze în domeniile umaniste și art ...

Citeste mai mult