Program de Masterat în Arta Spectacolului în Letonia

Vezi Programe de Masterat în Arta Spectacolului în Letonia 2019

Arta Spectacolului

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Studiile de artă a spectacolului cuprind atât domenii academice, cât și tehnice de muzică, teatru și dans. De la istoria teatrului la coregrafie avansată, acest domeniu al artei spectacolului oferă o varietate largă de studii pentru o varietate de studenți.

Letonia, oficial Republica Letonia, este o țară în regiunea baltică a Europei de Nord. Se învecinează la nord cu Estonia, la sud de Lituania, la est de Rusia, iar la sud-est de Belarus. Letonii sunt un popor baltice, cultural legate de lituanieni. Capitala este Riga, care este acasa, la Universitatea din Letonia, cu mai mult de 23.000 de studenți înscriși.

Programe de Master Cei Mai Buni în Arta Spectacolului în Letonia 2019

Citește Mai Mult

Maestru profesionist în pedagogie de muzica

Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2019 Letonia Riga + 1 mai mult

Capacitatea de a analiza regularități în interpretările diferite stiluri de opere muzicale; evalua obiectiv stiinta muzicii și a patrimoniului creativ compozitorului; desfășura activități de cercetare științifică în pedagogie muzicală, utilizați metode de cercetare calitativă și cantitativă; pregăti o propunere de proiect cultural pentru accesare a fondurilor; de lucru cu programe de calculator proiectate pentru muzica. [+]

Gradul dobândite: Gradul profesional de master în pedagogie de muzică

Durata studiilor: Durata studiilor normă întreagă: 1 ani și 5 luni sau 3 semestre Durata studiilor part-time: 2 ani sau 4 semestre Desfășurarea studiilor an de studiu - Octombrie (curs introductiv, exerciții etc.) ianuarie, iunie, iulie; 2. Anul de studiu octombrie ianuarie (apărare a hârtiei Master).

Cerințe pentru a începe programul de studii: educație licență profesională sau profesional superior și / sau calificarea profesor în diverse subiecte legate de muzica.

Cerințe pentru obținerea calificării: Cursuri academice, care oferă cele mai noi progrese in teorie si practica a domeniului; - Cursuri de cercetare și de studiu inovare; - Practică; - Dezvoltarea și apărare a lucrării de master. ... [-]