Program de Masterat în Arta Spectacolului în Islanda

Vezi Programe de Master în Arta Spectacolului în Islanda 2018/2019

Arta Spectacolului

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Studiul artei spectacolului se concentrează atât pe abordări teoretice, cât și practice în multe forme de demonstrație artistică, inclusiv teatru, muzică și dans. Studenții pot studia fie printr-o abordare academică, una tehnică, sau o combinație a celor două.

Situat la confluența a Arcticii și oceanelor Atlantic de Nord, Republica Islanda este cunoscut a fi o țară insulară nordic. Sectorul învățământului este asigurată de Ministerul Educației, Științei și Culturii. Curriculum-ul 's și politici sunt, astfel, prezentate de către minister.

Programe de Masterat Cei Mai Buni în Arta Spectacolului în Islanda 2018/2019

Citește Mai Mult

Compoziție ma

Iceland Academy of the Arts
Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Islanda Reykjavík

Acesta este un program de studiu de doi ani de 120 ECTS. MA-program în compoziție muzicală oferă studenților mijloacele pentru a stabili și de a dezvolta lui / ei de zona de specialitate în calitate de compozitor. [+]

Acesta este un program de studiu de doi ani de 120 ECTS. MA-program în compoziție muzicală oferă studenților mijloacele pentru a stabili și de a dezvolta lui / ei de zona de specialitate în calitate de compozitor. Studentul poate alege din diferite module privind teorie muzicala, electro-acustică, instrumente și compoziția să sprijine / domeniul său. În plus, cu scopul de a dezvolta studenților competențelor profesionale, studentul poate alege din programe în antreprenoriat, management de proiect sau de cercetare reflectorizante artistic.

Informatii practice

120 ECTS doi ani de studiu full-time Interviuri cu solicitanții să aibă loc în luna mai. Admitere va fi anuntat in luna mai Semestrul de toamnă începe august 25 Numărul maxim de studenți pentru MA Compoziția este de 4 studenți pe an Predarea este în limba engleză De școlarizare pentru anul școlar 2016-17 este ISK 796.000 pe an universitar. ... [-]