Filter
Masterate
Irlanda Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Vezi Programe de Masterat în Arta Spectacolului în Irlanda 2019

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Domeniul artei spectacolului explorează multe forme de interpretare, inclusiv teatru, dans și muzică, atât dintr-o perspectivă academică, cât și din una tehnică, oferindu-le studenților oportunitatea de-și dezvolta o măiestrie avansată și o mai bună apreciere a artelor.

Irlanda implementat în ultimul timp o lege, care mandate toți elevii din învățământul universitar pentru a aplica pentru împrumuturi guvernamentale pentru a le permite să realizeze visele lor mai mari academice. Limba oficială în primul rând este irlandez, de asemenea, cunoscut sub numele irlandez Gaelic, dar engleza (a doua limbă oficială) este utilizat pe scară mai largă. Capitala națională este Dublin. Irlanda este renumit pentru celebrarea Ziua Sfântului Patrick (17 martie) peste tot în lume.

Programe de Master Top în Arta Spectacolului în Irlanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Results in Arta Spectacolului, Irlanda

Studii
Locație
Irlanda
Tip de studiu
Frecvență
Other options within this field of study:
American College Dublin

Acest program oferă studenților o prezentare avansată a provocărilor și posibilităților de organizare și prezentare a performanțelor profesionale publice. ... [+]

Prezentare generală

Acest program oferă studenților o prezentare avansată a provocărilor și posibilităților de organizare și prezentare a performanțelor profesionale publice. Bazat pe dezvoltarea unei performanțe vii substanțiale, programul oferă, de asemenea, de supraveghere pe un subiect de disertație convenit și două cursuri în management și marketing de la programul de MBA al Colegiului. Miezul programului este proiectul de performanță. Sub supravegherea facultății, elevul trebuie să conceapă sau să identifice un recital adecvat, o concert sau o altă activitate de interpretare în direct aprobată, să supravegheze dezvoltarea proiectului (original sau adaptat), să organizeze repetiția, dirijarea și interpretarea piesei; gestiona, comercializa și produce o performanță publică înregistrată a operei. Studentul poate fi implicat în toate domeniile spectacolului ca muzician, cântăreață, dansator, scriitor, regizor, actor, tehnician sau să angajeze pe alții să asiste în unele sau în toate. Toate aspectele producției, inclusiv luarea deciziilor în alegerea piesei, o analiză literară critică a conținutului programului și o analiză critică a performanței, sunt documentate într-o disertație substanțială (10.000 de cuvinte). Modulul de disertație (9 credite) și evaluarea de către facultate a unei dintre spectacolele live (21 de credite) oferă baza pentru evaluarea proiectului.... [-]

Irlanda County Dublin
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză