MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Arta spectacolului în Emiratele Arabe Unite 2021

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Studiul artei spectacolului poate reprezenta atât o preocupare academică, cât și una tehnică. Exploră în profunzime teoria și practica dansului, teatrului, muzicii și artei spectacolului într-un domeniu interdisciplinar.

Emiratele Arabe Unite este o federație din șapte emirate în partea de est a Peninsulei Arabe, la intrarea în Golful Persic. O mare parte a forței de muncă în Emiratele Arabe Unite sunt expatriați străini -, prin urmare, al țării 's machiaj populației fiind atât de diversă, cu cetățenii Emiratelor Arabe Unite fiind o minoritate în propria lor țară.

Studii de Masterat Cel Mai Bun în Arta spectacolului în Emiratele Arabe Unite 2021

1 Rezultate din Arta spectacolului, Emiratele Arabe Unite Filter

Master în Managementul Performing Arts

Université Paris-Sorbonne Abou Dhabi
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

De doi ani Master in Artele Spectacolului Managementul pregătește studenții pentru cariere la nivel mondial în industria de interesant și profitabil de Performing Arts. Artele ...

Citeste mai mult