MASTERSTUDIES

Vezi toate cele 2 Programe de Masterat de Top în Armenia 2020

Armenia pune mare valoare pe învățământul superior și acest lucru este evident în programele academice excelente disponibile pentru cei care caută și masterat în Armenia. În ultimii ani, sistemul educațional din Armenia a suferit o dezvoltare semnificativă, permițând diplomelor să fie comparabile cu cele de la alte universități europene. Armenia are o populatie tot mai mare de studenți internaționali, îmbogățind experiența educațională prin învățarea din diferențele și perspective alternative. În plus, costul accesibil de trai, bogat patrimoniu cultural, facultatea expert, și programe orientate pe plan internațional face un Master în Armenia o alegere de top pentru mulți studenți.

Evoluțiile din sistemul Armenia de învățământ superior a dus la programe de master de top-notch într-o varietate de subiecte, cum ar fi inginerie, energie, fizica, afaceri, economie, matematică și, pentru a numi doar câteva.Pentru studenții care doresc un Master în Armenia, există o serie de opțiuni pentru a satisface nevoile de cele mai multe orice student, inclusiv full-time, part-time, și studii on-line.

În cazul în care un Master în Armenia sunete de interes pentru tine, apoi să ia o privire prin intermediul programelor de mai jos și de a găsi unul care ti se potriveste cel mai bine!

rezultate găsite Filter

Maestru de inginerie în inginerie și management al sistemelor industriale

American University of Armenia
Armenia, Erevan
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul IESM doi ani (aka Operations și Management Systems) este proiectat pentru a oferi o educație amplă în domeniile de gestionare a operațiunilor, sistemele de servicii ...

Citeste mai mult

Maestru al științei politice și afacerile internaționale

American University of Armenia
Armenia, Erevan
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul PSIA la Universitatea Americană din Armenia echipează studenții cu raționament avansat de analiză, gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor prin st ...

Citeste mai mult