$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Masterat în Arhitectura peisajului 2022 în Statele Unite ale Melbourne în Australia

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului. Domeniul arhitecturii peisajului presupune programarea, planificarea, proiectarea și gestionarea terenurilor și a spațiilor verzi,… Citeste mai mult

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Domeniul arhitecturii peisajului presupune programarea, planificarea, proiectarea și gestionarea terenurilor și a spațiilor verzi, mai ales în mediul urban. Aceasta include în mod frecvent zone publice în aer liber, cum ar fi parcurile și piețele orașelor, dar poate include, de asemenea munca din sectorul privat.

Australia are al treilea cel mai mare număr de studenți străini din lume, în ciuda faptului că o comunitate de numai 23 de milioane. Acestea sunt acreditări academice puternice, dar instituțiile din Australia sunt la fel de foarte clasate ca cetățile care casa lor în jurul terenului natal.

Victoria are opt universități și diverse instituții conduse de guvern care să faciliteze învățământul tehnic și mai departe. În plus, există o Biblioteca de Stat, care este bun pentru cercetătorii care desfășoară învățământul superior din zona.

Solicită Informații Masterate în Arhitectura peisajului în Statele Unite ale Melbourne în Australia 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Australia
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Melbourne, Australia

Deveniți un lider și inovator în practicarea arhitecturii peisajelor cu acest curs premiat.

Deveniți un lider și inovator în practicarea arhitecturii peisajelor cu acest curs premiat. -
Masterat
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus