MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 4 Programe de Masterat de Top în Argentina 2019/2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Argentina este inima de învățământ superior mai ales din curriculum-ul lor orientate spre cercetare. Acest lucru a permis elevilor pentru a obține cunoștințe și aptitudini practice, dar, de asemenea, aplicarea îmbunătățită cunoștințe practice. Acest lucru a ajutat oamenii de știință pentru a oferi soluții la problemele țării.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Master în Argentina 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în producția agricolă în regiunile semi-aride

Universidad Nacional de La Pampa
Campus La zi 30 luni Contactează şcoala Argentina Santa Rosa

Absolvirea acestei cariere va avea o pregătire teoretico-metodică și practică, cu abilitatea de a acționa ca agent de schimbare, de a contribui la dezvoltarea de strategii alternative care îmbunătățesc sistemele de producție cu criterii de mediu.

Master în Relații Internaționale. Europa-America Latină

University of Bologna in Argentina
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Argentina Buenos Aires

Comandantul oferă pregătire academică și practice pentru a înțelege, a gestiona, a rezolva și să anticipeze problemele și schimbările politico-instituționale, economice și strategice ale agențiilor guvernamentale și companii private legate de relațiile internaționale, cu accent special pe America Latină și Europa.

Masterat în jurnalism, în Buenos Aires, Argentina

Mente Argentina
Campus La zi 12 luni Februarie 2020 Argentina Buenos Aires

Programul Mente Argentinei Master in Jurnalism este conceput pentru studenții din întreaga lume, care nu numai că doriți să obțineți un master în Jurnalism, dar, de asemenea, pentru cei care caută un

diplomă de master în relații internaționale

Mente Argentina
Campus La zi 15 luni Februarie 2020 Argentina Buenos Aires

Programul de masterat Mente Argentina în Relații Internaționale a fost conceput pentru studenții din întreaga lume, care nu numai că doriți să obțineți de Master lor în relațiile internaționale, dar, de asemenea, caută