MASTERSTUDIES.RO

Compară 11 Diplome de Master în Analiză financiară

Analiza financiară este procedura de evaluare a întreprinderilor, bugete, proiecte, și alte organisme legate de finanțe pentru a determina stabilitatea lor, profitabilitatea, și viabilitatea pentru investiții. Master în Analiza financiară este un program de studii postuniversitare larg, care își propune să ofere studenților cu cunoștințe și abilități legate de finanțarea de valoare. Programul oferă studenților, cu o expunere profundă și mai largă a finanța, ci o expunere limitată la subiecte de management general. Programe de masterat în analiza financiară se pregătește persoanelor fizice pentru a sta de examene financiare, care este cea mai mare necesare atunci când se aplică pentru locuri de muncă de conducere în domeniul finanțelor. Curriculum-ul de bază al programului se concentrează în principal pe analiza de investiții, management financiar, și de corporate finance. Aceste subiecte sunt precedate de cursuri mai mult de bază în metodele cantitative, contabilitate și economie.Programul de obicei se încheie cu cursuri în subiecte complexe, cum ar fi modelare financiara, management de portofoliu, precum și fuziuni și achiziții. Master în Analiza financiară, de obicei, pune accentul pe tema cantitativ, deși există o cursuri elective non-cantitative câteva cum ar fi strategia de afaceri și etica în afaceri. Pentru a studia pentru o diplomă de master în analiza financiară, o necesită de obicei o diplomă de licență 's, dar aceasta nu este o condiție care gradul de licență să fie în finanțe, contabilitate sau economie. O necesită, de asemenea, un nivel adecvat de numerație. Absolvenții din acest program pot lucra ca analist de investiții, analist financiar, trezorerie corporative, sau managerii de fonduri.

11 Rezultate din Analiză financiară Filter

Maestru în analiza financiară

Rostov State University of Economics
Campus La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Rusia Rostov-on-Don Moscow + 2 mai mult

Master în Financial program de analiză de studii postuniversitare oferă instruire avansată în analiza de sistem pentru estimarea și prognozarea situației financiare a organizației, starea pieței de valori, analiza fenomenelor economice și demografice la nivel de stat și regional. Specialist Analiza financiară monitorizează tendințele riscurile de investiții și face condițiile de investiții cele mai atractive ...

De masterat în futures financiare şi opţiuni

IEB - Instituto De Estudios Bursátiles
Campus Part time 1 an Contactează şcoala Spania Madrid

Începând cu anul 2000 Master IEB oferă numai pe deplin orientate spre zona de instrumente financiare derivate. De la sfârşitul anilor 80, opţiuni şi contracte futures au devenit piatra ...

Maestru de Contabilitate în Analiză Legală

Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
Campus La zi Part time 12 - 60 luni Ianuarie 2020 Malaysia Kuala Lumpur + 1 mai mult

Acest program este conceput special pentru consolidarea grupului actual de absolvenți de contabilitate sau practicieni care ar putea fi nevoiți să avanseze în continuare, să-și îmbunătățească înțelegerea fundamentală a profesiei contabile și nevoile pieței din perspectiva academică. Este un proces de pregătire, precum și de îmbunătățire a abilităților acestora.

Master în analiza economică cantitativă

University of Economics Prague - Faculty of Informatics and Statistics
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Republica Cehă Prague

Noul program de studii postuniversitare (2 ani / 120 ECTS, cu normă întreagă, complet predat în limba engleză) la Facultatea de Informatică și Statistică (FIS), Universitatea de Economie, Praga (VŠE).

Master "Analist Financiar (Programul de Afiliere al Institutului CFA)"

Higher School of Economics
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit London Canterbury Rusia Moscow Nizhny Novgorod Coreea de Sud Seoul + 6 mai mult

Programul de Master of Financial Analyst oferă un echilibru între teorie și studiul de caz în cursurile predate de personalul academic HSE , care sunt experți în domeniile lor, precum și vorbitori de seamă din diferite instituții ruse și globale, inclusiv deținătorii de carduri CFA. Solicitanții trebuie să posede o diplomă de licență și un fundal puternic în economie, finanțe, sau matematică. Programul se desfășoară în întregime în limba engleză.

Master în analize financiare

Plekhanov Russian University of Economics
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Rusia Moscow

Programul inițial specializat "Analiza financiară" vizează formarea analiștilor financiari pe baza cercetării proceselor moderne și a tendințelor financiare care au loc la nivel macro și micro, ținând cont de cerințele privind cunoștințele profesionale și abilitățile viitorilor finanțatori din partea angajatori, organizații financiare, asociații profesionale, toți participanții la comunitatea de afaceri.

Master în analiza financiară internațională

Jönköping University
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Suedia Jönköping

Aprofunda cunoștințele dumneavoastră piețelor financiare și a analizei financiare într-un mediu unic.

Master în economie

South Ural State University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Rusia Chelyabinsk

Scopul programului este de a instrui masteranzi de economie care intenționează să desfășoare activități profesionale în domeniul economiei și managementului.

Maestru de Analiză Financiară

La Trobe University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Australia Melbourne

Nostru de doi ani Master of Analiza financiară este construit pe cunoștințe și abilități dovedit a fi relevant în industria de finanțare. Acesta explorează atât teorie și practică pentru a vă pregăti pentru o carieră în sectorul financiar.

Master of Science în Analiza Financiară - Programul STEM

University of San Francisco - School of Management
Campus La zi Part time 18 - 22 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii San Francisco + 1 mai mult

Master of Science în analiza financiară (MSFA) de la Universitatea din San Francisco este axat pe construirea de expertiză în analiza de investiții și de management.

Maestru de Analiză Financiară

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick
Campus La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii New Brunswick

Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey (Rutgers), este mândru să fie printre numai zece CFA școli Institutul Partner din țară pentru a oferi un un ani Maestru de Analiză Financiară (MFinA), care pregătește studenții pentru a trece prestigiosul CFA (Chartered analist financiar) examen.