MASTERSTUDIES.RO

Vezi Diplome de Master în Analiză Financiară 2019 in Pamplona în Spania

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Un maestru în analiza financiară va da pe elevi să dezvolte o înțelegere profundă de contabilitate și finanțe. Acest lucru va permite studenților efectua în analiza de risc și de management, evaluare și proiect de dezvoltare, acordarea de competențele care sunt cerute de companiile de astăzi.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Orașul Pamplona este situat în provincia Navarra, Spania. Acesta găzduiește Femin festival San. Ea are aproape 200.000 de locuitori. Pamplona are două universități anume universitate privată din Navarra și Universitatea Publică din Navarra.

Solicită Informații Masterate în Analiză Financiară in Pamplona în Spania 2019

1 Rezultate din Analiză Financiară, Pamplona Filter

Master în economie și finanțe

University of Navarra
Campus La zi 12 luni October 2019 Spania Pamplona

Master în Economie și Finanțe (MEF) a fost creat în 1999 cu scopul de a pregăti specialiști de nivel înalt în două domenii din ce în ce mai importante: analiza economică și teoria financiară.