Filter
Masterate
Spania Madrid Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Master în Analiză financiară 2019 in Madrid în Spania

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

O diplomă de Master în analiza financiară va ajuta absolvenții dezvolte abilități în strategie, analiza si managementul riscului. Acesta va oferi studenților o bază solidă în dezvoltarea proiectelor și acordarea de abilități analitice pentru a fi competitiv în piața locurilor de muncă.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Orasul Madrid este capitala Spaniei. Este o zonă metropolitană cu peste 3 milioane de locuitori. Acesta are o arena Las Ventas numit care găzduiește evenimentul anual de lupte cu tauri. Orașul are multe universități publice și private.

Solicită Informații Masterate în Analiză financiară in Madrid în Spania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Analiză financiară, Madrid

Studii
Locație
Spania
Madrid
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
IEB - Instituto De Estudios Bursátiles

Începând cu anul 2000 Master IEB oferă numai pe deplin orientate spre zona de instrumente financiare derivate. De la sfârşitul anilor 80, opţiuni şi contracte futures au ... [+]

Opţiuni Master şi financiare futures

&nbsp

Începând cu anul 2000 Master IEB oferă numai pe deplin orientate spre zona de instrumente financiare derivate. De la sfârşitul anilor 80, opţiuni şi contracte futures au devenit piatra de temelie a pieţelor financiare. Am văzut modul în care procesul de convergenţă faţă de moneda unică a condus la o scădere semnificativă a ratelor dobânzii, care în cele din urmă a dus la o atractivitate mai mic de produse de investiţii tradiţionale.

&nbsp

Ca urmare, diferite bănci de investiţii au lansat caută alternative de investiţii imaginative prin utilizarea de produse derivate (fonduri garantate, obligaţiuni şi depozite index-linked, Equity Swap-urile, mandate, etc ...). Acest proces va implica mai multe produse financiare sofisticate, în anii următori, în scopul de a căuta o modulare mai bună între risc si randament pentru investitor. ... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză