Filter
Masterate
Spania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Diplome de Masterat în Analiză financiară în Spania 2019

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

O diplomă de Master în analiza financiară va ajuta absolvenții dezvolte abilități în strategie, analiza si managementul riscului. Acesta va oferi studenților o bază solidă în dezvoltarea proiectelor și acordarea de abilități analitice pentru a fi competitiv în piața locurilor de muncă.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Programe de Masterat Cei Mai Buni în Analiză financiară în Spania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Analiză financiară, Spania

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
IEB - Instituto De Estudios Bursátiles

Începând cu anul 2000 Master IEB oferă numai pe deplin orientate spre zona de instrumente financiare derivate. De la sfârşitul anilor 80, opţiuni şi contracte futures au ... [+]

Opţiuni Master şi financiare futures

&nbsp

Începând cu anul 2000 Master IEB oferă numai pe deplin orientate spre zona de instrumente financiare derivate. De la sfârşitul anilor 80, opţiuni şi contracte futures au devenit piatra de temelie a pieţelor financiare. Am văzut modul în care procesul de convergenţă faţă de moneda unică a condus la o scădere semnificativă a ratelor dobânzii, care în cele din urmă a dus la o atractivitate mai mic de produse de investiţii tradiţionale.

&nbsp

Ca urmare, diferite bănci de investiţii au lansat caută alternative de investiţii imaginative prin utilizarea de produse derivate (fonduri garantate, obligaţiuni şi depozite index-linked, Equity Swap-urile, mandate, etc ...). Acest proces va implica mai multe produse financiare sofisticate, în anii următori, în scopul de a căuta o modulare mai bună între risc si randament pentru investitor. ... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză