MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Masterat în Analiză financiară 2019 in Chelyabinsk în Rusia

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Studenților care studiază analiza financiară examinează viabilitatea, stabilitatea și profitabilitatea unei afaceri, proiect sau de risc. Informatiile sunt adunate din situațiile financiare și alte rapoarte-cheie pentru a măsura sănătății financiare a companiei.

Rusia (rusă: Россия) este de departe cea mai mare țară din lume, acoperind mai mult de o optime din suprafața locuită a Pământului 's. Fostul Comitet de Stat pentru Învățământul Superior din Rusia finanțat 240 de universități, academii și institute, face din Rusia o țară solidă pentru a studia inch

Orașul Chelyabinsk este situat în partea de nord-est a Chelyabinsk Oblast din Rusia. Având o populație de peste 1 milion de oameni, are mai mult de 12 de universități și este principalul centru de educație profesională în întreaga regiune Ural în Rusia.

Solicită Informații Masterate în Analiză financiară in Chelyabinsk în Rusia 2019

1 Rezultate din Analiză financiară, Chelyabinsk Filter

Master în economie

South Ural State University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Rusia Chelyabinsk

Scopul programului este de a instrui masteranzi de economie care intenționează să desfășoare activități profesionale în domeniul economiei și managementului.