MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Analiză financiară Part time în Australia 2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Analiza financiară este studiul detaliat al sănătății financiare a companiei solicitate înainte de dobândirea datoriilor, achiziționarea de active sau care caută metode suplimentare pentru a câștiga capital. Studenții de la analiză financiară să învețe să se uite la situațiile financiare, cum ar fi bilanțurile și declarațiile de venit, și se calculează raporturile de informare a acestora.

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Analiză financiară Cu jumătate de normă în Australia 2020

2 Rezultate din Analiză financiară, Australia Filter

Maestru de Analiză Financiară

La Trobe University
Australia, Melbourne + 5 Mai mult
Cursuri Executive
Martie 2020
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

Nostru de doi ani Master of Analiza financiară este construit pe cunoștințe și abilități dovedit a fi relevant în industria de finanțare. Acesta explorează atât teorie și prac ...

Citeste mai mult

Maestru de analiză financiară

University of Technology Sydney
Australia, Sydney
Cursuri Executive
Ianuarie 2020
<
La zi
<
Part time
Engleză
Campus

Master of Financial Analysis oferă studii avansate într-o serie de probleme de contabilitate și finanțe contemporane.

Citeste mai mult