MASTERSTUDIES.RO

Vezi Masterate de Top în America de Sud 2020

America de Sud atrage oameni din toate colţurile lumii pentru muncă, turism şi studii. America de Sud are ceva de oferit tuturor, având peisaje care variază de la păduri tropicale luxuriante până la munţi înzăpeziţi, dar şi oraşe palpitante, mâncare exotică şi o cultură bogată. America de Sud devine tot mai importantă în economia globală, oferind mai multe opţiuni pentru studii postuniversitare. Un Masterat în America de Sud îţi va oferi nu numai o educaţie excelentă, dar îţi va deschide şi multe uşi spre oportunităţi profesionale.

Câteva dintre cele mai populare domenii de studiu la un Masterat în America de Sud sunt Afaceri, Design, Inginerie, Energie, Finanţe, Educaţie, Comunicaţii, Inovaţie şi multe altele. Programele de Masterat în America de Sud pot fi urmate cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau online, oferindu-le studenţilor mai multă flexibilitate în planificarea studiilor. Un Masterat în America de Sud reprezintă mai mult decât educaţie; este o experienţă stimulantă din punct de vedere cultural şi intelectual.

Aruncă o privire la programele de Masterat în America de Sud de mai jos şi poate vei găsi opţiunea perfectă pentru tine!

rezultate găsite Filter

Master în Management (MIM)

Brazilian School of Public and Business Administration
Campus La zi 15 - 21 luni Aprilie 2020 Brazilia Rio de Janeiro

Programul de Master în Management este un pașaport pentru studenți să ajungă la cariere de afaceri excepționale. Programul MiM este un program full-time adaptat recent absolvenților din toate domeniile, unde este predat complet în engleză de o facultate de renume mondial.

Master în științe digitale

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Online La zi 2 ani Ianuarie 2020 Mexic Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Morelia Orașul Puebla Santiago de Querétaro Toluca Chile Santiago Columbia Cali Costa Rica San Jose Ecuador Guayaquil Quito Irapuato Leon San Luis Potosi Chihuahua Ciudad Juarez Coahuila Saltillo Tampico Aguascalientes Ciudad Obregón Culiacán Hermosillo Zacatecas Tuxtla Gutiérrez Cuernavaca Pachuca Córdoba Bogota Medellín Bucaramanga + 36 mai mult

Instruiți profesioniști capabili să stabilească legături între tehnologie și umanități cu o perspectivă critică și simțul uman; să genereze dialoguri interdisciplinare, responsabile și etice între societate și lumea digitală; crea proiecte de patrimoniu cultural, analiză de tendințe în rețelele sociale și proiecte de antreprenoriat creativ.

Advanced Master în Finanțe LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Campus Part time 8 luni Contactează şcoala Chile Peñalolén Statele Unite ale Americii New York Regatul Unit Londra Ecuador Quito Columbia Bogota Panama orasul Panama + 10 mai mult

Masteratul nostru avansat în finanțe (AMF) LATAM este destinat directorilor executivi, directorilor și proprietarilor de companii din America Latină, cu experiență relevantă în lumea financiară și cu interesul de a participa la o experiență educațională unică, care le permite să înțeleagă realitatea financiară a organizațiile directoare și cererile acestora din partea conducerii superioare, în special în contextul latino-american. Selecția riguroasă a participanților are ca rezultat o clasă de elită cu o dimensiune limitată, în care se generează o dinamică interesantă și îmbogățită, care este recunoscută în mod constant de participanții la program ca o contribuție importantă la experiența lor educațională. Fiecare participant își pune experiența și se concentrează în special pe problemele abordate, în timp ce profesorii canalizează și ordonează comentariile participanților, pentru a ajunge la concluzii valabile și economii aplicabile, în special în America Latină.

Master în Dezvoltare Internațională

IPSL Institute for Global Learning
Online & Campus Combinate La zi 12 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Portland Peru Cusco Columbia Medellín Cartagena Vietnam Hanoi Grecia Salonic + 9 mai mult

Curriculum-ul independent și conceput care răspunde problemelor sociale actuale se aliniază cu oportunitățile de servicii și de cercetare și reflectă interesele studenților și ultimele tendințe în domeniul dezvoltării internaționale.

Master în pace, dezvoltare și cetățenie

Uniminuto
Online Part time 2 ani Ianuarie 2020 Columbia Bogota

Conștient de responsabilitatea noastră istorică cu construirea unei păci stabile și de durată în Columbia, Uniminuto oferă profesioniștilor din țară Masteratele în pace, dezvoltare și cetățenie, ca o opțiune pentru a-și califica pregătirea în conformitate cu una dintre cele mai importante provocări pe care Avem ca societate.

Master în Managementul Minier și al Mediului

Neumann
Online La zi 2 semestre Noiembrie 2019 Peru Tacna

Școala de Afaceri Neumann a înființat Masterul în Managementul Mineritului Online și al Mediului, respectând standardele exigente ale educației internaționale, datorită unei echipe de consultanță formată din profesioniști instruiți în universitățile de vârf din lume. De asemenea, a reunit vorbitori de vârf pentru dezvoltarea sesiunilor virtuale, care, prin design și instrumente, permit accesul la cele mai recente cunoștințe despre afaceri.

Master în planificare urbană și regională

Pontificia Universidad Javeriana
Campus Part time 4 semestre Ianuarie 2020 Columbia Bogota

Masteratul în planificarea urbană și regională este un program postuniversitar înființat în 1975 la Facultatea de Studii Interdisciplinare. Este în prezent o unitate a Facultății de Arhitectură și Design, orientată spre cercetare și instruire cuprinzătoare și interdisciplinară a profesioniștilor în analiza, cercetarea și intervenția în procesele de planificare urbană și regională, amenajarea teritoriului și proiectarea orașelor și regiunilor din Columbia , pentru a contribui la căutarea soluțiilor la problemele actuale ale societății noastre, în conformitate cu liniile directoare ale Misiunii Pontificia Universidad Javeriana .

CEMS master în Management Internațional (CEMS MIM),

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Franţa Paris Japonia Tokyo Ţările de Jos Rotterdam Norvegia Bergen Polonia Varşovia Portugalia Lisabona Rusia Saint Petersburg Spania Barcelona Suedia Stockholm Elveţia Sf. Gallen Turcia Istambul Hong Kong Italia Milano Irlanda Dublin Australia Sydney Austria Viena Belgia Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazilia Sao Paulo Canada Londra China Beijing Republica Cehă Praga Danemarca Copenhaga Finlanda Helsinki Germania Koln Regatul Unit Ungaria Budapesta India Kolkata Agde + 51 mai mult

CEMS MIM este un postuniversitare, pre-experiență grad deschis pentru un grup select de studenți înscriși la un program de master în una din 28 de institutii de conducere

Maestrul BIM a aplicat clădirii

Structuralia
Online La zi 1 an Contactează şcoala Spania Spania Online Mexic Buenavista Chile Santiago Columbia Bogota Guatemala Orașul guatemala + 8 mai mult

Formați-vă cu Structuralia , cea mai importantă școală de formare din lumea vorbitorilor de limbă spaniolă în sectoarele Construcții, Infrastructură, Energie și Inginerie.

Studii postuniversitare în designul contemporan de interior

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campus La zi 18 luni Contactează şcoala Brazilia Sao Paulo

Cursul postuniversitar de Design Interior se bazează pe tradiția designului italian, promovând în același timp abordări avansate pentru inovare, menite să îmbunătățească utilizarea oportunităților pe piața națională de design a mediilor în ansamblu.

Sistemul online de securitate online a rețelei de securitate online (ETNA)

IONISx
Online Part time Înscriere Deschisă Franţa Franța Online Reunion Reunion online Niger Niger Online Mauriţius Mauritius Online Martinica Martinica Online Madagascar Madagascar online Liechtenstein Liechtenstein Online Liban Liban Online Luxemburg Luxemburg online Gabon Gabon Online Polinezia Franceză Polinezia Franceză Online Guiana Franceză Guyana Franceză Online Coasta de Fildeş Coasta de Fildeș online Republica Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Canada Canada Online Algeria Algeria Online Belgia Belgia Online Elveţia Elveția Online + 33 mai mult

Protecția rețelei și exploatarea datelor sunt în centrul dezvoltării unei companii: stăpânește toate provocările securității sistemului informatic.

Curs de gândire de proiectare

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus La zi 36 ore Contactează şcoala Brazilia Rio de Janeiro

Din ce în ce mai mult, piața cere noi moduri de gândire pentru a răspunde cerințelor complexe ale lumii afacerilor. Pentru aceasta, aruncând o privire diferită asupra produselor și serviciilor de construcție, cu propuneri de valoare și diferențieri clare, face toată diferența. Proiectarea, ca o abordare multidisciplinară, pătrunde multe probleme și acționează profund asupra modelelor mentale ale oamenilor în căutarea de soluții de produse sau servicii care promovează o experiență mai empatică a utilizatorului. CURSUL DE PROIECȚIE GÂNDIT IED Cursul de gândire la Rio de Janeiro este pentru dvs. care doriți să utilizați această abordare în afacerile lor, în activitățile profesionale sau chiar în sarcini și proiecte și aveți ocazia să multiplicați aceste cunoștințe în practică, având un impact mare asupra ziua ta profesională și cea a echipei tale.

Master of Education (med)

Anderson University South Carolina
Online & Campus Combinate La zi Part time Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Anderson Columbia Ibagué Greenville + 3 mai mult

Pentru profesorii de certificate care doresc pentru a spori eficacitatea de pedagogie și impactului lor asupra învățării elevilor, Master of program de gradul de educatie oferă aplicarea în practică a curentului

Diplomă de master profesional în managementul afacerilor

FIA – Fundação Instituto de Administração
Campus Part time 2 ani Contactează şcoala Brazilia Sao Paulo

De Master Professional în Management a fost creat în 2013, în scopul de a promova educația pentru avansarea profesională în domeniul managementului și în domenii care sunt legate de aceasta, favorizând dezvoltarea cunoștințelor în teorii și practici de management.

Master în Drept penal și procedură penală

Grupo Tiradentes
Campus La zi 374 ore Martie 2020 Brazilia Aracaju

Cursul de specializare în Drept penal și procedură penală la Centrul Universitar Tiradentes (UNITATE DE-AL), în parteneriat cu Facultatea de Drept Superior (ESA - OAB / AL) propune un absolvent multidisciplinar, teoretic și practic, în scopul de a actualiza și formarea unui profesionist capabil să acționeze în domeniile dreptului penal și de procedură penală.