MASTERSTUDIES.RO

Vezi Masterate de Top în America de Nord 2019/2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Spanning 23 de țări, America de Nord este continent umplut cu posibilitatea de învățământ. Studenții au posibilitatea de a învăța mai multe limbi și de a dezvolta o înțelegere a diferitelor culturi foarte mult.

Începe Astăzi Masterate în America de Nord 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru de Finanțe

Rady School of Management
Campus La zi 12 - 15 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii San Diego

Școala Consiliului este într-o poziție unică de a oferi un Master of Finance care subliniază metodele cantitative, munca empirică și econometria financiară. UC San Diego are o tradiție bogată în econometrie empirică și teoretică. Unele dintre modelele empirice cele mai utilizate pe scară largă s-au dezvoltat din cercetarea facultății UC San Diego. Accentul pus pe metodele empirice riguroase bazate pe date diferențiază Master of Finance de la Școala de Științe din programele specializate în inginerie financiară.

MTECH Master of Technology

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering
Campus Online & Campus Combinate La zi 33 ore Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Kent + 1 mai mult

Master of Technology grad oferă un curriculum care oferă studenților cu cunoștințe avansate tehnice și de management și abilități care să răspundă nevoilor forței de muncă tehnice din industrie și de afaceri. Programul oferă flexibilitate studenților în alegerea cursului pentru a satisface cerințele diverse de carieră în domeniile în schimbare rapidă în afaceri, inginerie și tehnologie.

Maestru De Afaceri Internaționale (MIB)

Hult International Business School
Campus La zi 1 an August 2020 Regatul Unit London Statele Unite ale Americii Cambridge San Francisco Emiratele Arabe Unite Dubai China Shanghai New York Boston + 9 mai mult

Pe baza a premiat nostru de MBA curriculum-ului, Hult de un an al programului Master of International Business vă va ajuta să câștige o perspectivă globală de finanțe, marketing, operatiuni, economie si strategie.

Maestru de arhitectură

Thomas Jefferson University
Campus La zi 2 - 3 ani Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Philadelphia

Programul de masterat de arhitectură Jefferson este un program absolvent de absolvent profesional conceput pentru a pregăti studenții pentru practica arhitecturală profesională prin dezvoltarea de abilități de design durabil și tehnologic, cunoașterea managementului de proiect și a experiențelor de colaborare într-un mediu interdisciplinar.

Masterat în management sportiv internațional (ms)

SUNY Cortland
Campus La zi 3 semestre Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Cortland

Acest program este conceput pentru studenții interesați să lucreze în domeniul sportului internațional, fie în afara Statelor Unite sau cu organizații internaționale sportive din cadrul în Statele Unite și care sunt interesați în a lua cursuri în campus într-un cadru clasă tradițională.

Maeștri de Administrație Publică

University of Miami College of Arts and Sciences
Campus La zi Part time Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Miami

Programul Masterat de Administrație Publică urmărește să ofere educație absolventă de cea mai înaltă calitate pentru funcționarii actuali și potențiali în toate cele trei domenii ale serviciului public: agențiile guvernamentale, organizațiile nonprofit și vânzătorii privați. Programul se străduiește să obțină o proeminență locală, națională și națională printr-un curriculum contemporan, instruire inovatoare, cercetare științifică și aplicată și servicii pentru actorii principali. Acest program este oferit atât personal, cât și pe deplin online.

Maestru de Finanțe

University of Maryland College Park
Campus La zi 9 - 20 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii College Park

Programul Master of Finance vă va prezenta câteva dintre mințile de top din domeniul finanțelor de astăzi. Facultatea noastră este consultant pentru marile instituții financiare, corporații multinaționale și agenții guvernamentale.

Master of Science în Analiza Financiară - Programul STEM

University of San Francisco - School of Management
Campus La zi Part time 18 - 22 luni Contactează şcoala Taiwan Taipei + 1 mai mult

Master of Science în analiza financiară (MSFA) de la Universitatea din San Francisco este axat pe construirea de expertiză în analiza de investiții și de management.

Master de proiectare și management al dezvoltării produselor

Northwestern University Master of Product Design and Development Management
Campus La zi Part time 9 - 24 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Evanston + 1 mai mult

Master of Design de produs

Maestru al educației

Carthage College
Campus Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Kenosha

Carthage oferă un program de 38 de credite de Master în Educație cu trei domenii de concentrare, precum și piste de licențiere în lectură, administrație, învățământ special și învățarea limbii engleze. Prin studiile de seară, puteți să vă câștigați diploma de licență, să adăugați licențe suplimentare de predare sau cursuri complete pentru îmbogățirea personală.

Maestru de Justiție penală

Washburn University
Online La zi Part time 2 - 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Topeka + 1 mai mult

Master of Justice (MCJ) este conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor din domeniul justiției penale și pre-profesioniștilor care doresc să-și sporească cunoștințele, abilitățile și talentele în domeniul administrării justiției penale.

MAE în scrierea creativă

Dominican University of California
Campus Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii San Rafael

Un MFA cu rezidență redusă, unicat în Creative Writing, situat în comunitatea vibrantă din zona San Francisco Bay Area. Împreună cu piese din poezie, ficțiune și ficțiune non-fictivă, programul nostru oferă un accent deosebit în medicina narală / poetică - singura piesă de acest gen din țara noastră.

MPS în dezvoltarea imobiliară

University of Indianapolis, School of Business
Campus La zi 5 semestre August 2020 Statele Unite ale Americii Indianapolis

Fie că aveți în vedere o schimbare de carieră sau doriți să vă extindeți pe poziția dvs. imobiliară actuală, maestrul UIndy de studii profesionale în domeniul dezvoltării imobiliare vă va oferi experiențele practice de care aveți nevoie pentru a avea succes. Ce meca de cumpărături, turnul de afaceri, centrul de agrement sau destinația de cazare puteți ajuta la crearea? Veți ști odată ce vă urmăriți MPS-ul.

Master of Contabilitate (Mac)

Golden Gate University
Campus Online La zi Part time 5 - 7 semestre Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii San Francisco + 2 mai mult

Începeți-vă cariera de contabil public autorizat (CPA) sau de contabil certificat de management (CMA), în timp ce vă bucurați de oportunități de rețea de neegalat, făcute posibile de către Golden Gate University 's location and connections in the industry. Luați cursuri de contabilitate de la experți care lucrează la firmele "Big Four" și alte companii de prestigiu din zona Bay. GGU oferă cursuri convenabile online sau opțiunea de a termina gradul în termen de 12 luni dacă studiați cu normă întreagă în campusul nostru din San Francisco.

Maestru de contabilitate

Howard University
Campus La zi 1 an Iulie 2020 Statele Unite ale Americii Washington

Programul Master of Contabilitate MAcc din cadrul Howard University este un program specializat de licență de licență, specializat în pregătirea absolvenților pentru cariere de succes în contabilitate corporativă, contabilitate guvernamentală, contabilitate non-profit, audit, consultanță și consultanță.