MASTERSTUDIES.RO

Vezi Masterate de Top în America de Nord 2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Spanning 23 de țări, America de Nord este continent umplut cu posibilitatea de învățământ. Studenții au posibilitatea de a învăța mai multe limbi și de a dezvolta o înțelegere a diferitelor culturi foarte mult.

Începe Astăzi Masterate în America de Nord 2020

rezultate găsite Filter

Maestru de Finanțe

Rady School of Management
Campus La zi 12 - 15 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii San Diego

Programul STEM desemnat Master of Finance la UC San Diego’s Rady School of Management pregătește absolvenții pentru a face față provocărilor semnificative cu care se confruntă sectorul financiar. Programul MFin subliniază metode cantitative, munca empirică și econometrie financiară.

Masterate în afaceri internaționale

Hult International Business School
Campus La zi 11 luni August 2020 Statele Unite ale Americii San Francisco Emiratele Arabe Unite Dubai Regatul Unit Londra Cambridge + 5 mai mult

Pregătește-te pentru a intra într-un mediu de afaceri global în schimbare rapidă și pentru a avea un impact din prima zi cu masteratul nostru de un an în Business International.

MTECH Master of Technology

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering
Campus Online & Campus Combinate La zi 33 ore Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Kent + 1 mai mult

Master of Technology grad oferă un curriculum care oferă studenților cu cunoștințe avansate tehnice și de management și abilități care să răspundă nevoilor forței de muncă tehnice din industrie și de afaceri. Programul oferă flexibilitate studenților în alegerea cursului pentru a satisface cerințele diverse de carieră în domeniile în schimbare rapidă în afaceri, inginerie și tehnologie.

Maestru de arhitectură

Thomas Jefferson University
Campus La zi 2 - 3 ani Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Philadelphia

Programul de masterat de arhitectură Jefferson este un program absolvent de absolvent profesional conceput pentru a pregăti studenții pentru practica arhitecturală profesională prin dezvoltarea de abilități de design durabil și tehnologic, cunoașterea managementului de proiect și a experiențelor de colaborare într-un mediu interdisciplinar.

Maeștri de Administrație Publică

University of Miami College of Arts and Sciences
Campus La zi Part time Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Miami

Programul Masterat de Administrație Publică urmărește să ofere educație absolventă de cea mai înaltă calitate pentru funcționarii actuali și potențiali în toate cele trei domenii ale serviciului public: agențiile guvernamentale, organizațiile nonprofit și vânzătorii privați. Programul se străduiește să obțină o proeminență locală, națională și națională printr-un curriculum contemporan, instruire inovatoare, cercetare științifică și aplicată și servicii pentru actorii principali. Acest program este oferit atât personal, cât și pe deplin online.

Maestru al educației

Carthage College
Campus Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Kenosha

Carthage oferă un program de 38 de credite de Master în Educație cu trei domenii de concentrare, precum și piste de licențiere în lectură, administrație, învățământ special și învățarea limbii engleze. Prin studiile de seară, puteți să vă câștigați diploma de licență, să adăugați licențe suplimentare de predare sau cursuri complete pentru îmbogățirea personală.

Maestru de Finanțe

University of Maryland College Park
Campus La zi 9 - 20 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Parcul Colegiului

Programul Master of Finance vă va prezenta câteva dintre mințile de top din domeniul finanțelor de astăzi. Facultatea noastră este consultant pentru marile instituții financiare, corporații multinaționale și agenții guvernamentale.

Master of Science în Analiza Financiară - Programul STEM

University of San Francisco - School of Management
Campus La zi Part time 18 - 22 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii San Francisco + 1 mai mult

Master of Science în analiza financiară (MSFA) de la Universitatea din San Francisco este axat pe construirea de expertiză în analiza de investiții și de management.

Maestru de Finanțe

MIT Sloan School of Management
Campus La zi 12 - 18 luni August 2020 Statele Unite ale Americii Cambridge

MFI, programul de vârf în carieră timpurie STEM pune accentul pe o bază în ceea ce privește funcționarea piețelor și un curriculum riguros elaborat în jurul celor mai avansate teorii și practici financiare și cantitative.

Master în educație în leadershipul educațional

University of South Florida Sarasota–Manatee
Campus Online Online & Campus Combinate La zi 5 semestre Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Sarasota + 2 mai mult

Master of Education (MEd) în Leadership Educațional oferă studenților trei concentrări dintre care să aleagă: Leadershipul curriculumului, K-12 Conducerea școlii publice și Conducerea școlară nepublică.

Maestru în Oceanografie

University of Rhode Island Graduate School of Oceanography
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Narragansett

Dacă obiectivul tău este să intri sau să îți avansezi forța de muncă în științe oceanice, deținerea unui grad de Master în Oceanografie (MO) îți poate dovedi că deții abilitățile, experiența și acreditările pe care angajatorii le vor observa, respecta și valoriza. Cei care câștigă un MO sunt mai mult decât bine versați în problemele și practicile actuale, sunt recunoscuți ca profesioniști realizați și dovediți. Programul combină studiile academice tradiționale cu experiența profesională pentru a oferi un avantaj distinct pe piața muncii.

Master în politică publică

Pepperdine University School of Public Policy
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Malibu

Comparați abordarea diferită a Pepperdine cu alte programe. Folosim un curriculum unic de leadership care combină analiza cantitativă a politicilor cu cursuri în istorie și filozofie politică pentru a pregăti elevii pentru carierele de impact pe ambele părți ale culoarului.

Maestru de contabilitate

Howard University
Campus La zi 1 an Iulie 2020 Statele Unite ale Americii Washington

Programul Master of Contabilitate MAcc din cadrul Howard University este un program specializat de licență de licență, specializat în pregătirea absolvenților pentru cariere de succes în contabilitate corporativă, contabilitate guvernamentală, contabilitate non-profit, audit, consultanță și consultanță.

Master of Finance (MFIN)

Tulane A B Freeman School of Business
Campus La zi 11 - 18 luni August 2020 Statele Unite ale Americii New Orleans

Programul Master of Finance (MFIN) Tulane vă va oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru o carieră fructuoasă în finanțe. Veți învăța de la profesori foarte căutați - academicieni, cunoscuți pe tot globul pentru cercetările lor de impact și practicienii cu experiență pentru a aplica teoria în practică.

Master de proiectare și management al dezvoltării produselor

Northwestern University Master of Product Design and Development Management
Campus La zi Part time 9 - 24 luni Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Evanston + 1 mai mult

Master of Design de produs