MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Algiers Algeria 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Algeria este doua țară cea mai mare Africii 's și este, unde puteți găsi magnific desertul Sahara, care cuprinde 85% din țară. Algeria a fost singura colonie franceză în Africa ocupat de o populație colonist alb.

Alger are o varietate de centre de învățământ superior. De curriculum sunt armonizate de către Ministerul în cauză cu studii superioare. Una dintre universitățile cele mai cunoscute din acest oras este de la Universitatea din Alger, care a fost fondată în 1909.

Caută Masterate in Algiers în Algeria 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Jurnalism

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Campus La zi 2 ani

Candidații pot combina două dintre aceste formațiuni M1 și M2, pentru Tava 5 nivelul "plin". În mod ideal, este de dorit să facă mai întâi "M1 toate mass-media jurnalism", apoi urmați un M2 de specialitate.