Filter
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de Master în Afaceri de familie

O diplomă de master este perfect pentru studenții care doresc să continue studiile într-un anumit domeniu de studiu decât un program de licență poate oferi de obicei. Acest program este un mare follow-up la o diplomă de licență și de obicei durează până la doi ani pentru a finaliza.

Ce este un Master în afaceri de familie? Acest program de gradul rafinat ne învață abilități de afaceri în contextul dinamicii familiale. Studenții învață cum să dezvolte o strategie eficientă financiară, portofoliul de gestionare a averii și a politicilor pentru efectuarea de afaceri. Unele dintre aspectele cheie ale managementului afacerilor de familie identifică în mod clar rolurile și responsabilitățile fiecărui membru, stabilind o comunicare eficientă și crearea de echilibru între viața de afaceri și viața de familie. Studenții învață cum să fuzioneze interesele familiei cu dobândirea averii pentru a dezvolta un viitor puternic pentru toată lumea.

Studenții care câștigă acest grad de master sunt mai bine pregătiți pentru a face față provocărilor unice de a deține o afacere de familie. Ei înțeleg importanța creării unor relații familiale echilibrate în timpul conducerii rezultate de afaceri de succes.

De scolarizare si taxele asociate cu acest program variază în funcție de instituții. Verificați cu departamentele de admitere ale colegiilor pe care sunt interesați să participe.

Posibilitățile de afaceri și carieră după finalizarea acestui program poate fi fără sfârșit. Absolvenții sunt capabili să înceapă propriile companii operate de familie, în sfera intereselor personale și financiare. Unii absolvenți pot înființa întreprinderi de investiții sau de a furniza servicii financiare pentru persoane fizice și corporații, în timp ce altele pot inclina spre industria de tehnologie sau de a crea linii de produse adaptate pentru piețele de nișă. Familiile au frau liber peste viitorul lor și ceea ce de afaceri eforturile pe care doresc să urmeze.

Programele online sunt disponibile pentru profesioniștii care lucrează și pentru cei interesați în procesul de învățare pe distanțe lungi. Prin extinderea dvs. de căutare pentru a include opțiuni on-line, vă mări piscina universităților precum și potențialul de admitere. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Afaceri de familie

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Master în Management Strategic de familie de afaceri este un program care acopera conceptele fundamentale legate de management și leadership ... [+]

Master în Management Strategic de familie de afaceri este un program care acopera conceptele fundamentale legate de gestionarea și direcția de afaceri de familie, precum și diferitele procese și instrumente utile pentru conduita eficientă a acestor companii.

Prin articularea discuție pedagogice de cazuri teoretice și practice, într-un spațiu de interacțiune promovate de către profesori și prin utilizarea unui Campusul Virtual, o persoană care a culminat masterat în Management Strategic afacere de familie va fi calificat la: - Dezvoltarea Funcțiile care aplică abilități de familie de afaceri de management învățate în curs.

Intelege particularitățile afacerilor de familie și de a gestiona relațiile Company - Familia - Proprietatea. Rezultate idei și soluții la problemele în întreprinderile familiale, realizarea a acesteia de sustenabilitate. Cunoaște și de a folosi cele mai recente instrumente în domeniul managementului afacerilor de familie. Înțelegerea și dezvolta abilitățile manageriale necesare pentru gestionarea afacerilor de familie. Faceți cunoștință cu alte aspecte generale de gestionare cuprinzătoare a afacerii de familie și de gestionare a mediului, proiecte de calitate și de afaceri. ... [-]
Spania Barcelona
Înscriere Deschisă
Part time
6 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză