Filter
Masterate
Europa Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Vezi Programe de Master în Afaceri de Modă Europa 2019

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Vezi Programe de Masterat în Afaceri de Modă Europa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Other options within this field of study:

2 Results in Afaceri de Modă, Europa

IFDA Italian Fashion & Design Academy

Sistemul de modă nu este alcătuit numai din oameni creativi, ci mai ales din manageri de experți care transformă creativitatea altora într-o afacere reală. ... [+]

Sistemul de modă nu este alcătuit numai din oameni creativi, ci mai ales din manageri de experți care transformă creativitatea altora într-o afacere reală.

Marketingul și gestionarea variabilelor de produse, a prețurilor, a distribuției și a comunicării permit companiilor din sectorul modă să obțină o poziție competitivă, să o administreze și să știe cum să o optimizeze.

Cursul este dedicat tuturor celor care doresc să dobândească abilități specifice în calitate de manager al sistemului de modă, cu conștientizare și competență în domenii profesionale specifice prin experiențe practice ghidate și studiul disciplinelor tehnice. O atenție deosebită este acordată evoluției piețelor și a limbii, pentru a asigura pregătirea adecvată pentru includerea în orice companie din industria modei.... [-]

Italia Milan
January 2020
La zi
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EU Business School

Moda și luxul au jucat roluri importante în societate de secole. Concentrându-vă pe abilitățile de management al afacerii și atitudinile consumatorilor față de produsele ... [+]

Moda și luxul au jucat roluri importante în societate de secole. Concentrându-vă pe abilitățile de management al afacerii și atitudinile consumatorilor față de produsele de lux, cu accent pe design și creativitate, acest program vă pregătește pentru proiectarea unui brand. Cu elemente cum ar fi strategia de publicitate, comunicare, abilități și gândire inovatoare, vi se oferă o perspectivă aprofundată asupra modului în care puteți gestiona eficient și poziționa un brand unic.

Durata: Trei termeni / un an (60 credite)

Locații: Barcelona, ​​Geneva, Montreux, Online

Limba de predare: engleză

Data de începere: octombrie / ianuarie / martie... [-]

Spania Barcelona Elveţia Geneva Montreux Switzerland Online  + 2 Mai mult
October 2019
La zi
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză