Filter
Masterate
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Compară 3 Diplome de Master în Afaceri de Modă

O diplomă de master poate extinde perspectivele de lucru ale studenților care intră în program. Cei care doresc să urmeze anumite căi de carieră sau studii de doctorat ar putea avea nevoie de o diplomă de masterat.

Ce este un Master în Afaceri de modă? Aflați despre afacerea de lux și de modă împreună cu managementul mărcii și inovația de proiectare cu acest program de diplomă. Unele cursuri se concentrează în special pe jurnalism, mass-media, management și / sau tehnologie. Participanții la program își pot alege calea specifică de curs între programele oferite și apoi își pot adapta cursurile. Aflați despre toate aspectele industriei de la branding și media la tehnologia și produsele de calitate. De obicei, cursurile pot fi terminate într-un an, în trei sau patru termeni.

Programele încurajează studenții să rămână up-to-date cu privire la problemele și evoluțiile din industria modei. Abilitățile de comunicare eficiente și gândirea critică se pot extinde dincolo de cursuri și în toate aspectele vieții studenților. Aceste abilități permit elevilor să rămână actuali în domeniul lor și în viața personală.

Pentru a afla costul exact al programului, cercetați opțiunile disponibile pentru a discerne care program și universitate sunt cele mai potrivite pentru bugetul dvs. personal. Contactați școli pentru informații despre burse, granturi și alte forme de ajutor financiar.

Un Master în Afaceri Moda poate deschide ușile la noi oportunități în industria modei. Studenții au urmărit căi de carieră în jurnalismul de modă, managementul mărcii de lux și de modă, mediul de afaceri, retailul de lux, publicitatea și multe altele. În plus, datorită comunității din ce în ce mai globale și a interactivității pe piețele mondiale, multe companii s-au restructurat pentru a oferi noi oportunități de angajare pentru a-și construi brandul și a-și crește cota de piață. Cu peisajul continuu în schimbare al industriei de modă, oportunitățile pentru o poziție unică de muncă folosind aceste abilități sunt în continuă creștere.

Să urmeze o diplomă online sau să participe fizic la una din mai multe universități care oferă aceste programe în întreaga lume. Pentru a începe procesul, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Other options within this field of study:

3 Results in Afaceri de Modă

LIM College

Already have industry experience but want to take your career further? The Master of Professional Studies (MPS) in The Business of Fashion will give you the ability to bu ... [+]

Already have industry experience but want to take your career further? The Master of Professional Studies (MPS) in The Business of Fashion will give you the ability to build your own degree by tailoring your course of study to meet your needs and goals. Students with an undergraduate major in a fashion-related field plus two years of post-graduate fashion industry experience OR students with a minimum of five years post-graduate fashion industry experience are eligible to apply for this program.

Some of the Courses You Can Take Advanced Fashion Merchandising Fashion Branding and Promotion Global Marketing in the Fashion Industry Luxury Brand Management in the Fashion Industry Princip... [-]
Statele Unite ale Americii New York
IFDA Italian Fashion & Design Academy

Sistemul de modă nu este alcătuit numai din oameni creativi, ci mai ales din manageri de experți care transformă creativitatea altora într-o afacere reală. ... [+]

Sistemul de modă nu este alcătuit numai din oameni creativi, ci mai ales din manageri de experți care transformă creativitatea altora într-o afacere reală.

Marketingul și gestionarea variabilelor de produse, a prețurilor, a distribuției și a comunicării permit companiilor din sectorul modă să obțină o poziție competitivă, să o administreze și să știe cum să o optimizeze.

Cursul este dedicat tuturor celor care doresc să dobândească abilități specifice în calitate de manager al sistemului de modă, cu conștientizare și competență în domenii profesionale specifice prin experiențe practice ghidate și studiul disciplinelor tehnice. O atenție deosebită este acordată evoluției piețelor și a limbii, pentru a asigura pregătirea adecvată pentru includerea în orice companie din industria modei.... [-]

Italia Milan
January 2020
La zi
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EU Business School

Moda și luxul au jucat roluri importante în societate de secole. Concentrându-vă pe abilitățile de management al afacerii și atitudinile consumatorilor față de produsele ... [+]

Moda și luxul au jucat roluri importante în societate de secole. Concentrându-vă pe abilitățile de management al afacerii și atitudinile consumatorilor față de produsele de lux, cu accent pe design și creativitate, acest program vă pregătește pentru proiectarea unui brand. Cu elemente cum ar fi strategia de publicitate, comunicare, abilități și gândire inovatoare, vi se oferă o perspectivă aprofundată asupra modului în care puteți gestiona eficient și poziționa un brand unic.

Durata: Trei termeni / un an (60 credite)

Locații: Barcelona, ​​Geneva, Montreux, Online

Limba de predare: engleză

Data de începere: octombrie / ianuarie / martie... [-]

Spania Barcelona Elveţia Geneva Montreux Switzerland Online  + 2 Mai mult
October 2019
La zi
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză