MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Afaceri de consum in Italia 2021

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Un grad de Master în Afaceri consumatorilor intenționează să predea elevilor despre protecția consumatorilor și responsabilizare. Aceasta se concentrează pe consumatorii medii sociale și economice. Acest lucru creează experți în managementul afacerilor de consum, care sunt valoroase pentru orice organizație care furnizează un serviciu sau produs.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Studii Postuniversitare Cei Mai Buni în Afaceri de consum in Italia 2021

2 Rezultate din Afaceri de consum, Italia Filter

Master în Comerț și Marketing pentru Consumatori

University of Parma
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Italiană
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Cursul de masterat în comerț și marketing pentru consumatori a fost fondat în 2005. A fost primul master în marketing în Italia și a fost conceput pentru a oferi instruire spe ...

Citeste mai mult

Master în Drept Afaceri, Afaceri Generale și Management Legal

w.academy
Masterat
Oct 2021
<
Normă întreagă
Italiană
Campus

Masterul își propune să faciliteze dobândirea competențelor necesare pentru a participa la aspectele juridice ale unei companii. Scopul este de a forma o resursă care să poată ...

Citeste mai mult