MASTERSTUDIES.RO

Compară 6 Programe de Master în Afaceri și economie

Fiecare companie este unic, dar toate se bazează pe aceleași principii de bază pentru a funcționa. Teoria cererii și ofertei descrie forțele pieței care orice afacere trebuie să facă față. Firmele au nevoie de persoane talentate, cu un Master în Afaceri și Economie a oferi o analiză critică și înțelegere.

Ce este un Master în Afaceri și Economie? Este un grad avansat care necesită doi ani de studii postuniversitare pentru a finaliza. Elevii dezvolta capacitățile de gândire strategică necesare pentru a planifica și executa operațiuni profitabile. Acești elevi sunt preparate cu cele mai recente teorii despre cum functioneaza economia și sunt invitate să prezinte explicații și opțiuni de management de nivel superior. Ei a crea strategii de gestionare a resurselor limitate unei companii în modul cel mai productiv posibil.

Economia este un domeniu larg de studiu, dar accentul este pus în special pe modul în care funcționează firme de afaceri.Elevii spori abilitățile lor de gândire critică în care studia cum mediul de piață afectează acțiunile întreprinderilor private. Studenții învață cum să lucreze cu instrumente software comune, iar ei dezvolta tehnici de culegere de date și analiza. Prin finalizarea programului lor, absolvenții sunt capabili să prezinte concluziile lor și să facă recomandări cu privire la cursuri de acțiune care va avea un impact profitabilitatea al organizațiilor lor.

Costul acestor programe pot varia în funcție de instituții. Elevii ar trebui să contactați departamentul de admitere a școlii lor de alegere pentru mai multe informații despre taxele specifice și tarifele de școlarizare. De asemenea, este important să se ia în considerare costul de locuințe, mese și alte cheltuieli în timpul studiului.

Cu un grad avansat, studenții sunt pregătiți pentru roluri de conducere în multe companii mari. Acești profesioniști sunt adesea chemate să ofere perspectivă și direcție.Abilitățile lor sunt aplicabile în multe domenii și funcții de afaceri. Ei au găsit de lucru în operațiuni, logistică și marketing. Acestea sunt deosebit de bine adaptate pentru o carieră în planificarea și pot găsi de lucru organizarea proceselor de producție în firme de fabricație.

Este important să se înceapă cercetarea opțiunile imediat. Pentru mulți studenți, mediul de facultate de clasă tradițională nu este practic. Pentru cei cu dificultăți geografice sau de planificare, universități on-line oferă multe oportunități excelente de învățare. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

6 Rezultate din Afaceri și economie Filter

Maestru în analiza economică, evaluarea activelor și a afacerilor

Aurel Vlaicu University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala România Arad

Un absolvent de Master în analiză economică, Evaluarea activelor și de afaceri, cu excepția cunoștințelor largi în ceea ce privește analiza economică și evaluarea activelor și întreprinderilor, câștigurile teoretice și metodologice cunoașterea din miezul disciplinei de evaluare, cunoaștere și abilități practice în întreprindere de diagnoza.

Master 2 în economia piețelor și organizare (emo)

Toulouse School Of Economics TSE
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Toulouse

Programul M2 EMO combină o pregătire solidă în organizare industrială, economie de reglementare, și econometrie care oferă studenților o experiență reală în analiza aspectelor strategice ale unei piețe, identificarea factorilor determinanți ai performanței economice a firmelor într-o piață, iar evaluarea politicilor care vizează îmbunătățirea eficienței pieței.

economie și economie de afaceri

University of Dubrovnik
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Croaţia Dubrovnik

Studii postuniversitare în Economie și Business Economie durează de doi ani,. adică patru semestre. (120 credite ECTS). La finalizarea studiului absolvent, elevii dobândesc gradul academic de Master în Economie sau Economie Business.

Master în economie de afaceri și de concurență

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa
Campus Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Portugalia Lisbon

Master în Economie și Concurență la Business School ISCTE , în prezent în ediția a 4-a, oferă cursuri specializate în domeniul economiei de afaceri și al strategiei de afaceri și în domeniul concurenței și reglementării sectoarelor.

Master în Cercetare Economică

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Belgia Brussels

Masterat orientat spre cercetare în economie și în economie și statistică oferă studenților cu instrumentele teoretice și statistice necesare pentru a urma analize avansate și de cercetare în economie. Acest program este oferit în două versiuni: Master orientat spre cercetare în economie oferă formare generală în toate domeniile de economie Maestru orientat spre cercetare în economie și statistică oferă studenților posibilitatea de a se specializa în subiecte la intersecția dintre economie și statistici.

Economie de program și de afaceri de cercetare master

University of Groningen
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Groningen

Sunteti interesat de cercetare de vârf în domeniul de Economie și de afaceri? Esti gata pentru o provocare intelectuală? Apoi, acesta este programul pentru tine.