Filter
Masterate
România Arad Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Diplome de Masterat în Afaceri și economie 2019 in Arad în România

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Un Master of Science în economie de afaceri va pune accentul pe dobândirea de competențe și de înțelegere în toate domeniile de specializare legate de lumea corporatiilor. Cel mai important aspect al acestui program este utilizarea de instrumente economice pentru a dobândi această înțelegere.

România este o țară situată la intersecția din sud-estul Europei Centrale și, cu iesire la Marea Neagra. Obținerea în România este ușor de la aproape toate părți ale lumii, datorită poziției sale, precum și faptul că acesta este deservită de o serie de tipuri și companii de transport. Universitățile românești oferă o mare gamă de programe universitare și postuniversitare în limbile română, engleză, franceză și germană.

Arad este capitala judetului Arad află în Banat, în partea de vest a România. Orașul are o populație de peste 100.000 de locuitori. Arad are una universități private și publice, precum și peste 20 de licee și colegii.

Solicită Informații Masterate în Afaceri și economie in Arad în România 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Afaceri și economie, Arad

Studii
Locație
România
Arad
Tip de studiu
Ritm
Aurel Vlaicu University

Un absolvent de Master în analiză economică, Evaluarea activelor și de afaceri, cu excepția cunoștințelor largi în ceea ce privește analiza economică și evaluarea activel ... [+]

Absolvent al Master în analiză economică, Evaluarea activelor și afaceri, Cu excepția cunoștințelor largi în ceea ce privește analiza economică și evaluarea activelor și întreprinderilor, câștigurile teoretice și metodologice cunoașterea din miezul disciplinei de evaluare, cunoaștere și abilități practice în întreprindere de diagnoza. Obiectivelor specifice cuprind dezvoltarea capacităților elevilor de a aplica metode moderne de evaluare a diagnostica și recunoscute de standardele naționale și internaționale de evaluare, axat pe utilitatea lor în analiza firmei și managementul bazat pe valoare. Selectarea de la diferite cursuri opționale, împreună cu studii de caz adecvate, studentul are posibilitatea de a se concentra asupra unui subiect mai îngust de interes și de a face uz de metode și mijloace în diverse domenii de aplicare. ... [-]

România Arad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză