Filter
Masterate
România Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Master în Afaceri și economie în România 2019

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Un program de Master în Afaceri și economie va oferi un student instrumentele necesare pentru a dezvolta capacitatea critică și abilități de a aborda problemele care implică organizare industrială, economie internațională, comportament organizațional, managementul resurselor, finanțare, în plus față de multe alte domenii legate de afaceri de expertiză.

România este o țară situată la intersecția din sud-estul Europei Centrale și, cu iesire la Marea Neagra. Obținerea în România este ușor de la aproape toate părți ale lumii, datorită poziției sale, precum și faptul că acesta este deservită de o serie de tipuri și companii de transport. Universitățile românești oferă o mare gamă de programe universitare și postuniversitare în limbile română, engleză, franceză și germană.

Programe de Masterat Cel Mai Bun în Afaceri și economie în România 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Afaceri și economie, România

Studii
Locație
România
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Aurel Vlaicu University

Un absolvent de Master în analiză economică, Evaluarea activelor și de afaceri, cu excepția cunoștințelor largi în ceea ce privește analiza economică și evaluarea activel ... [+]

Absolvent al Master în analiză economică, Evaluarea activelor și afaceri, Cu excepția cunoștințelor largi în ceea ce privește analiza economică și evaluarea activelor și întreprinderilor, câștigurile teoretice și metodologice cunoașterea din miezul disciplinei de evaluare, cunoaștere și abilități practice în întreprindere de diagnoza. Obiectivelor specifice cuprind dezvoltarea capacităților elevilor de a aplica metode moderne de evaluare a diagnostica și recunoscute de standardele naționale și internaționale de evaluare, axat pe utilitatea lor în analiza firmei și managementul bazat pe valoare. Selectarea de la diferite cursuri opționale, împreună cu studii de caz adecvate, studentul are posibilitatea de a se concentra asupra unui subiect mai îngust de interes și de a face uz de metode și mijloace în diverse domenii de aplicare. ... [-]

România Arad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză