MASTERSTUDIES.RO

Vezi Studii Postuniversitare în Afaceri și economie în Portugalia 2019

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Un program de Master în Afaceri și economie va oferi un student instrumentele necesare pentru a dezvolta capacitatea critică și abilități de a aborda problemele care implică organizare industrială, economie internațională, comportament organizațional, managementul resurselor, finanțare, în plus față de multe alte domenii legate de afaceri de expertiză.

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Diplome de Master Cei Mai Buni în Afaceri și economie în Portugalia 2019

1 Rezultate din Afaceri și economie, Portugalia Filter

Master în economie de afaceri și de concurență

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa
Campus Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Portugalia Lisbon

Master în Economie și Concurență la Business School ISCTE , în prezent în ediția a 4-a, oferă cursuri specializate în domeniul economiei de afaceri și al strategiei de afaceri și în domeniul concurenței și reglementării sectoarelor.