MASTERSTUDIES.RO

Vezi Diplome de Master în Afaceri și economie în Olanda 2019

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Un Master of Science în economie de afaceri va pune accentul pe dobândirea de competențe și de înțelegere în toate domeniile de specializare legate de lumea corporatiilor. Cel mai important aspect al acestui program este utilizarea de instrumente economice pentru a dobândi această înțelegere.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Programe de Master Cei Mai Buni în Afaceri și economie în Olanda 2019

1 Rezultate din Afaceri și economie, Ţările de Jos Filter

Economie de program și de afaceri de cercetare master

University of Groningen
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Groningen

Sunteti interesat de cercetare de vârf în domeniul de Economie și de afaceri? Esti gata pentru o provocare intelectuală? Apoi, acesta este programul pentru tine.