Filter
Masterate
Ţările de Jos Groningen Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Master în Afaceri și economie 2019 in Groningen în Olanda

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Afaceri și economie sunt strâns legate. Studenții se pot înscrie într-un program care combină aceste discipline pentru a afla mai multe despre modul în care interacționează și cum să folosească această conexiune pentru a construi o afacere și să-l cu succes.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Groningen este un oraș frumos de Jos. Acest loc are mai multe universități, care sunt dedicate pentru a oferi educație internaționale de calitate. Unele dintre universități sunt Universitatea din Groningen și Jenne Hoekstra Arte.

Solicită Informații Masterate în Afaceri și economie in Groningen în Olanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Afaceri și economie, Groningen

Studii
Locație
Ţările de Jos
Groningen
Tip de studiu
Ritm
University of Groningen

Sunteti interesat de cercetare de vârf în domeniul de Economie și de afaceri? Esti gata pentru o provocare intelectuală? Apoi, acesta este programul pentru tine. ... [+]

Programul de Economie și Business Cercetare De Master

Sunteti interesat de cercetare de vârf în domeniul de Economie și de afaceri? Esti gata pentru o provocare intelectuală? Apoi, acesta este programul pentru tine.

Studii de cercetare Master in Economie si Business este un program de doi ani și este deschis pentru studenții luminoase și ambițioase.

Acest program vă oferă o bază solidă în cercetarea academică în domeniul economic și de afaceri. Scopul programului este de a vă califica pentru o carieră în cercetare. Prin urmare, există un puternic accent pe competențele științifice și academice. Puteți alege din șase profiluri diferite:

1) Economie, Econometrie & Finance2) Marketing3) Global Economics & Management4) Operations Management și Operațiuni Research5) Managementul Resurselor Umane si organizationala Behaviour6) Inovare & Organizare... [-]

Ţările de Jos Groningen
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză