Filter
Masterate
Ţările de Jos Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Diplome de Master în Afaceri și economie în Olanda 2019

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Un Master of Science în economie de afaceri va pune accentul pe dobândirea de competențe și de înțelegere în toate domeniile de specializare legate de lumea corporatiilor. Cel mai important aspect al acestui program este utilizarea de instrumente economice pentru a dobândi această înțelegere.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Programe de Master Cei Mai Buni în Afaceri și economie în Olanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Afaceri și economie, Ţările de Jos

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Groningen

Sunteti interesat de cercetare de vârf în domeniul de Economie și de afaceri? Esti gata pentru o provocare intelectuală? Apoi, acesta este programul pentru tine. ... [+]

Programul de Economie și Business Cercetare De Master

Sunteti interesat de cercetare de vârf în domeniul de Economie și de afaceri? Esti gata pentru o provocare intelectuală? Apoi, acesta este programul pentru tine.

Studii de cercetare Master in Economie si Business este un program de doi ani și este deschis pentru studenții luminoase și ambițioase.

Acest program vă oferă o bază solidă în cercetarea academică în domeniul economic și de afaceri. Scopul programului este de a vă califica pentru o carieră în cercetare. Prin urmare, există un puternic accent pe competențele științifice și academice. Puteți alege din șase profiluri diferite:

1) Economie, Econometrie & Finance2) Marketing3) Global Economics & Management4) Operations Management și Operațiuni Research5) Managementul Resurselor Umane si organizationala Behaviour6) Inovare & Organizare... [-]

Ţările de Jos Groningen
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză