MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Master în Afaceri și economie Europa 2019

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Afaceri și economie sunt strâns legate. Studenții se pot înscrie într-un program care combină aceste discipline pentru a afla mai multe despre modul în care interacționează și cum să folosească această conexiune pentru a construi o afacere și să-l cu succes.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Vezi Programe de Masterat în Afaceri și economie Europa 2019

6 Rezultate din Afaceri și economie, Europa Filter

Maestru în analiza economică, evaluarea activelor și a afacerilor

Aurel Vlaicu University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala România Arad

Un absolvent de Master în analiză economică, Evaluarea activelor și de afaceri, cu excepția cunoștințelor largi în ceea ce privește analiza economică și evaluarea activelor și întreprinderilor, câștigurile teoretice și metodologice cunoașterea din miezul disciplinei de evaluare, cunoaștere și abilități practice în întreprindere de diagnoza.

Master 2 în economia piețelor și organizare (emo)

Toulouse School Of Economics TSE
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Toulouse

Programul M2 EMO combină o pregătire solidă în organizare industrială, economie de reglementare, și econometrie care oferă studenților o experiență reală în analiza aspectelor strategice ale unei piețe, identificarea factorilor determinanți ai performanței economice a firmelor într-o piață, iar evaluarea politicilor care vizează îmbunătățirea eficienței pieței.

economie și economie de afaceri

University of Dubrovnik
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Croaţia Dubrovnik

Studii postuniversitare în Economie și Business Economie durează de doi ani,. adică patru semestre. (120 credite ECTS). La finalizarea studiului absolvent, elevii dobândesc gradul academic de Master în Economie sau Economie Business.

Master în Cercetare Economică

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Belgia Brussels

Masterat orientat spre cercetare în economie și în economie și statistică oferă studenților cu instrumentele teoretice și statistice necesare pentru a urma analize avansate și de cercetare în economie. Acest program este oferit în două versiuni: Master orientat spre cercetare în economie oferă formare generală în toate domeniile de economie Maestru orientat spre cercetare în economie și statistică oferă studenților posibilitatea de a se specializa în subiecte la intersecția dintre economie și statistici.

Master în economie de afaceri și de concurență

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa
Campus Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Portugalia Lisbon

Master în Economie și Concurență la Business School ISCTE , în prezent în ediția a 4-a, oferă cursuri specializate în domeniul economiei de afaceri și al strategiei de afaceri și în domeniul concurenței și reglementării sectoarelor.

Economie de program și de afaceri de cercetare master

University of Groningen
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Groningen

Sunteti interesat de cercetare de vârf în domeniul de Economie și de afaceri? Esti gata pentru o provocare intelectuală? Apoi, acesta este programul pentru tine.