MASTERSTUDIES.RO

Vezi Studii de Masterat în Afaceri și economie 2019 in Dubrovnik în Croaţia

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Un program în afaceri și economie, de obicei, se concentrează pe legătura dintre succesul în afaceri și economie. Elevii pot studia fundații de afaceri și să învețe cum să analizeze economia și să facă predicții cu privire la schimbările viitoare.

Croația este o țară în care 40% dintre cetățenii săi cuprinse între 18 și 35 de ani au absolvit învățământul învățământ superior. Această țară și-a îmbunătățit viața de student în aceste universități, cu un nivel de trai diminuat în aceste universități special, atât pentru studenții internaționali, locali și chiar.

Elevii întreprindere de cursuri de învățământ superior din acest oraș sunt în număr mare. Acest lucru se datorează de multe instituții, cum ar populare Dubrovnik International University. Învățământul superior în acest oraș este mult mai apreciat ca instituțiile de aici a produs oameni notabile în Croația.

Solicită Informații Masterate în Afaceri și economie in Dubrovnik în Croaţia 2019

1 Rezultate din Afaceri și economie, Dubrovnik Filter

economie și economie de afaceri

University of Dubrovnik
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Croaţia Dubrovnik

Studii postuniversitare în Economie și Business Economie durează de doi ani,. adică patru semestre. (120 credite ECTS). La finalizarea studiului absolvent, elevii dobândesc gradul academic de Master în Economie sau Economie Business.