Filter
Masterate
Belgia Brussels Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Masterat în Afaceri și economie 2019 in Brussels în Belgia

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Un program de Master în Afaceri și economie va oferi un student instrumentele necesare pentru a dezvolta capacitatea critică și abilități de a aborda problemele care implică organizare industrială, economie internațională, comportament organizațional, managementul resurselor, finanțare, în plus față de multe alte domenii legate de afaceri de expertiză.

Belgia este cunoscut ca inima a Europei și un hub pentru crearea de rețele internaționale. Ca studenți internaționali în Belgia să fii înconjurat de o comunitate multiculturală.

Pentru cei care doresc să avanseze educația lor, Bruxelles oferă o selecție largă de locul în care să studieze. Universități de top cum ar fi Vrije Universitet Bruxelles și Université Libre de Bruxelles se bazează aici.

Solicită Informații Masterate în Afaceri și economie in Brussels în Belgia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Afaceri și economie, Brussels

Studii
Locație
Belgia
Brussels
Tip de studiu
Ritm
Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Masterat orientat spre cercetare în economie și în economie și statistică oferă studenților cu instrumentele teoretice și statistice necesare pentru a urma analize avansa ... [+]

Masterat orientat spre cercetare în economie și în economie și statistică oferă studenților cu instrumentele teoretice și statistice necesare pentru a urma analize avansate și de cercetare în economie.

Acest program este oferit în două versiuni:

Master în economie orientat spre cercetare oferă formare generală în toate domeniile de economieMasteratul orientat spre cercetare în economie și statistică oferă studenților posibilitatea de a se specializa în subiecte la intersecția dintre economie și statistică.FișaFull Englishcerinţe

http://www.solvay.edu/sites/upload/files/BAMA/2017-2019_Admission_-_Conditional_Access_June_2017.pdf

[-]
Belgia Brussels
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză