Filter
Masterate
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Compară Diplome de Masterat în Afaceri în Muzică

O diplomă de master este de obicei un program de unu până la trei ani care pregătește un student pentru avansare într-o carieră profesională sau posibilitatea de a se înscrie într-un program de doctorat. Acest grad postuniversitar urmează un burlac, de obicei într-un domeniu conex.

Ce este un Master în Afaceri Muzicale? Se concentrează pe cunoștințele și experiența necesară pentru a excela în industria muzicală. În timpul acestui program, un student învață cum să aplice practici și principii de afaceri, inclusiv marketing, finanțe și leadership. Publicarea, licențierea, promovarea, veniturile și finanțarea pentru muzicieni și drepturile de autor sunt aspecte critice necesare succesului în industria muzicală. Un absolvent poate, de asemenea, să învețe cum să realizeze campanii de marketing online și fizice și să genereze experiențe de fan pentru o expunere maximă la muzicieni.

O persoană poate opta să se înscrie într-un program de studii de muzică de afaceri din mai multe motive. Cursurile predă abilități precum contabilitatea, marketingul și tehnologia informației, care sunt vitale în multe domenii, deschizând calea pentru mobilitatea ascendentă în cadrul industriei.

Multe instituții oferă cursuri avansate în domeniul muzicii, și există aspecte ale fiecăruia care sunt unice pentru acest program. Taxele, taxele și costurile de înscriere variază, ceea ce face dificilă calcularea costului. Prin cercetarea atentă a opțiunilor, un student poate să se asigure că programul îndeplinește cerințele educaționale și financiare.

Companiile de divertisment globale caută persoane calificate să umple poziții într-o varietate de medii profesionale. Coordonatorii de sponsorizare, comercianții digitali, reprezentanții de vânzări, specialiști în relații publice și specialiști în domeniul muzicii și dezvoltării talentelor sunt doar câteva dintre deschiderile disponibile în prezent. Oportunitățile includ locuri de muncă în televiziune, radio și mass-media on-line, iar multe pot implica călătorii pentru promoții și concerte.

Programele de afaceri muzicale sunt disponibile pe plan internațional. Multe instituții de învățământ oferă opțiuni on-line pentru a le ușura pe cei care au nevoie de flexibilitate în programare și locație. Pentru a face primul pas spre o carieră de succes în industria muzicală, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Other options within this field of study:

1 Results in Afaceri în Muzică

William Paterson University of New Jersey

Concentrarea managementului muzicii oferă studenților abilitățile antreprenoriale de a avea succes în industria muzicală și de divertisment contemporană. Având legătura c ... [+]

Master of Music - Management muzical (MM)

Concentrarea managementului muzicii oferă studenților abilitățile antreprenoriale de a avea succes în industria muzicală și de divertisment contemporană. Având legătura cu personalul din industria din New York, obiectivul său este de a oferi cele mai actuale informații în sala de clasă și prin stagii. Concentrația de gestionare a muzicii scufundă studenții de muzică în mediul industriei în timp ce promovează o înțelegere clară a rolului și nevoilor de gestionare a fluxurilor de venit ale artistului. Rețineți că programul este destinat în primul rând studenților care nu au obținut o diplomă de licență în domeniul muzicii. Acei absolvenți care au un grad de gestionare a muzicii sunt încurajați să urmeze MBA sau o diplomă de drept.... [-]

Statele Unite ale Americii Wayne