MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Master în Administrare organizațională 2020 în Statele Unite ale Madrid în Spania

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Orasul Madrid este capitala Spaniei. Este o zonă metropolitană cu peste 3 milioane de locuitori. Acesta are o arena Las Ventas numit care găzduiește evenimentul anual de lupte cu tauri. Orașul are multe universități publice și private.

Solicită Informații Masterate în Administrare organizațională în Statele Unite ale Madrid în Spania 2020

1 Rezultate din Administrare organizațională, Madrid Filter

Master în Managementul de oameni și Dezvoltare Organizațională

ESIC Business & Marketing School
Spania, Madrid + 11 Mai mult
Cursuri Executive
Octombrie 2020
<
La zi
Campus

Gradul Acest Master este in prezent una dintre cele mai complete în formarea experților în programele de resurse umane. Un program riguros, cu o îndelungată experiență care pu ...

Citeste mai mult