Filter
Masterate
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 3 Studii Postuniversitare în Administrare organizațională

O diplomă de master este o opțiune educațională la dispoziția studenților după ce a obținut o diplomă de licență. Acest tip de grad de obicei durează mai puțin timp pentru a finaliza, deoarece curriculum-ul este mai avansat și mai concentrat.

Ce este un Maestru în Administrarea Organizațională? Fiecare întreprindere sau organizație de succes are nevoie de profesioniști calificați pentru a ajuta la cultivarea unui mediu funcțional și structurat. Acest tip de grad ajută pregătirea elevilor pentru rolul de conducere prin studierea tehnicilor avansate de management, tactici de comunicare și strategii de planificare. Unele cursuri pot studia resursele umane, etica, teoria conducerii, marketingul sau abilitățile de management financiare și de afaceri. Elevii cu un Master în acest domeniu ar trebui să fie pregătiți pentru a ajuta întreprinderile să reușească.

Acest domeniu de studiu îi ajută pe elevi să se angajeze pe deplin în intuiția lor de conducere, care poate fi un instrument util în toate domeniile vieții. Elevii din acest domeniu au, de asemenea, tendința de a avea abilități de comunicare mai bune și capacități de gândire critică.

Costul unui grad absolvent depinde de numărul de cursuri necesare pentru finalizarea programului. Diferitele universități au, de obicei, propriile planuri unice de școlarizare, astfel încât studenții să contacteze școlile pentru mai multe informații despre cerințele lor de înscriere.

Elevii cu o diplomă de master în administrarea organizațiilor pot lua în considerare oportunitățile de carieră dintr-o gamă largă de industrii. Gestionarea organizațională și pozițiile de administrare există în numeroase sectoare, de la mari corporații internaționale la organizații non-profit sau guvernamentale. Unele locuri de muncă mai populare găsite în acest domeniu includ lucrul ca manager de formare și dezvoltare, director de vânzări, asistent social, manager de resurse umane și multe altele. Urmărirea unui Master în Administrarea Organizațională poate ajuta adesea elevii să fie mai ocupabili decât studenții care au doar o diplomă de licență.

Multe universități din întreaga lume oferă diplome de master la studenții calificați. Există de obicei opțiuni de studiu cu frecvență parțială și cu normă întreagă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Administrare organizațională

ESIC Business & Marketing School

Gradul Acest Master este in prezent una dintre cele mai complete în formarea experților în programele de resurse umane. Un program riguros, cu o îndelungată experiență ca ... [+]

Gradul Acest Master este in prezent una dintre cele mai complete în formarea experților în programele de resurse umane. Un program riguros, cu o îndelungată experiență care pune accentul pe oameni ca active de afaceri strategice și viitori manageri de resurse umane ca lideri de necontestat ai acestui proces.

Master este un program oficial oferit împreună cu Universitatea Rey Juan Carlos, bazat pe o metodologie care încorporează elemente educaționale de ultimă oră împreună formare de înaltă performanță în Managementul Personal și Dezvoltare Organizationala.

fundații educaționale Curriculum

Curriculum de masterat în Managementul Personal și Dezvoltare Organizationala este proiectat ținând cont de principiile generale prevăzute la art. 3.5 din Decretul Regal și definirea obiectivelor de formare ca generale și competențe specifice profesionale, academice și în care trebuie să fie instruit studentului. Obiectivul principal al titlului este de a oferi instruire științifică nivel adecvat și postuniversitar în relație cu resursele umane și organizare, de transmitere a cunoștințelor și furnizarea de competențe manageriale care este direct aplicabil în domeniul profesional al absolvenților. Formarea de master se bazează pe combinarea rigoare științifică cu realitatea de afaceri, integrarea teorie și practică și o formare bazată pe metodologie, dialog și schimb de experiență, reflecție asupra „cazuri“ de formare cu „simulatoare „de afaceri și ca bază, dezvoltarea capacității de analiză și sinteză și o prezentare generală a sensului și responsabilitățile lucrării în sine.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
San Jose State University - School of Information

Programul de masterat de Master of Archives and Records la Universitatea de Stat din San José School of Information pregătește studenții pentru o carieră în domeniile car ... [+]

Prezentare generală

Programul de masterat de Master of Archives and Records la Universitatea de Stat din San José School of Information pregătește studenții pentru o carieră în domeniile care se extind rapid în domeniul gestionării înregistrărilor, al arhivelor corporative și al guvernării informațiilor.

Tehnologie avansata

Elevii învață să utilizeze tehnologii sofisticate pentru a organiza, păstra și oferi acces la un volum tot mai mare de active digitale și analoage. Absolvenții programului de studii online MARA vor fi printre puținii profesioniști în domeniul informațiilor special instruiți pentru a gestiona materialele digitale de neînlocuit, dar foarte vulnerabile, produse acum de instituții corporative, guvernamentale și nonprofit.... [-]

Statele Unite ale Americii San Jose
August 2020
Engleză
1 - 7 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Programul de Master în Administrarea Organizațiilor Internaționale durează 2 ani (4 semestre). Pentru a obține o diplomă de master, studenții trebuie să scrie și să susți ... [+]

Dacă doriți mai multe informații despre acest program atractiv de studiu, renumita Universitate din Wrocław, orașul vibrant din Wrocław și viața interesantă a studenților, descărcați aplicația mobilă.

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de licență în domeniul legat de domeniul de studiu propus. Programul este compus din discipline obligatorii și opționale și un curs de specialitate. În primul semestru, elevii sunt înscriși la o specializare / seminar în funcție de preferințele pe care le precizează la înscriere (cu condiția să îndeplinească cerințele de intrare pentru specialitatea / seminarul selectat). În primul semestru, elevii trebuie să participe la toate clasele și la un seminar de specialitate. În următoarele semestre, elevii pot alege din clasele opționale și electives. Elevii pot alege din oferta de discipline elective. Programul durează 2 ani (4 semestre). Pentru a obține o diplomă de master, studenții trebuie să scrie și să susțină o teză de masterat.... [-]

Polonia Wrocław
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză