Filter
Masterate
Statele Unite ale Americii Georgia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Diplome de Masterat în Administrație 2019/2020 în Statele Unite ale Georgia în Statele Unite ale Americii

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Un program de administrație le oferă studenților o înțelegere cuprinzătoare legată de modul în care companiile lucrează împreună. În plus, studenții pot obține multe din competențele care sunt necesare într-un mediu de afaceri accelerat, precum comunicarea bună și management, sau cum să ia decizii corecte.  

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Masterate în Administrație în Statele Unite ale Georgia în Statele Unite ale Americii 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Administrație, Georgia

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Georgia Southern University

În concordanță cu misiunea sa, programul de Master al Administrației de Sănătate (MHA) își concentrează metodele de predare, învățare și evaluare pe pregătirea carierei t ... [+]

Master of Health Health Administration, MHA - Armstrong

Cerințe de grad: 53 de ore de credit

În concordanță cu misiunea sa, programul de Master al Administrației de Sănătate (MHA) își concentrează metodele de predare, învățare și evaluare pe pregătirea carierei timpurii până la mijloc pentru o gamă largă de oportunități profesionale de angajare pe continuitatea prestării serviciilor de sănătate.

Mărimile clasei mici (de obicei 15 sau mai puține) permit utilizarea semnificativă a activităților bazate pe echipă, precum și sarcini bazate pe proiect, care permit studenților să câștige experiență reală în timpul programului.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză