Masterat în Administrație Cu jumătate de normă în Connecticut în Statele Unite ale Americii

Caută Programe de Masterat în Administrație Cu jumătate de normă în Connecticut Statele Unite ale Americii 2017/2018

Administrație

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Administrația este studiul conceptelor de bază și avansate ale afacerii, inclusiv finanțe, marketing, lucrul în echipă și organizarea. Acest domeniu de studiu este util pentru studenții care caută o carieră în afaceri sau doresc să-și avanseze poziția curentă într-o companie.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Statul Connecticut este renumit pentru a avea cele mai agenda în concepția guvernului federal a Americii. De asemenea, este renumit pentru a avea prima scoala de drept din America.

Solicită Informații Masterate în Administrație Part time în Connecticut în Statele Unite ale Americii 2017/2018

Citește Mai Mult

Diplome Duble, MBA Si Programe De Masterat în Inginerie

Barney School of Business
Campus Cu jumătate de normă September 2017 Statele Unite ale Americii West Hartford

Acest program este primul program de grad dublu în Connecticut în inginerie și management, care să permită studenților full-și part-time absolvent pentru a câștiga atât un Master de Inginerie (M.Eng.) Și un Master of Business Administration (MBA), luând un total de 63 de credite. Acest lucru este de 18 mai puține credite decât dacă gradele au fost urmărite separat. Acest program se numește Excelență în Inginerie și Management, E2M ... [+]

Masterate în Administrație Cu jumătate de normă în Connecticut în Statele Unite ale Americii. Acest program este primul program de grad dublu în Connecticut în inginerie și management, care să permită studenților full-și part-time absolvent pentru a câștiga atât un Master de Inginerie (M.Eng.) Și un Master of Business Administration (MBA), luând un total de 63 de credite. Acest lucru este de 18 mai puține credite decât dacă gradele au fost urmărite separat. Acest program se numește Excelență în Inginerie și Management, E2M. Aceasta este o, cu trei căi de parteneriat unic între Școala Barney de afaceri și Colegiul de Inginerie, Tehnologie și Arhitectură, și se extinde la terți întreprinderile din Greater Hartford. Cursuri include proiecte aplicate, pentru care studenții elaborarea unor planuri de afaceri și marketing pentru companiile din zona. Solicitanții trebuie să se aplice și să fie acceptate la programele postuniversitare ale ambelor școli pentru a participa la acest program. De asemenea, odată înscriși, studenții trebuie să completeze toate cursuri în ambele școli, în scopul de a obține grade. Gradele nu sunt acordate separat în cazul în cursuri de una dintre școli este finalizată înainte de alta. A se vedea link-urile de pe dreapta pentru detalii despre partea Barney School MBA acestui program. Click aici pentru detalii despre masterat în Inginerie parte a acestui program. Ingineria si Managementul Curriculum PROGRAMA E2M - EXCELLENCE ÎN INGINERIE ȘI MANAGEMENTUL E2M Curriculum matematică Metode de Matematică Aplicată cursuri de bază Luarea deciziilor cantitative Concepte de contabilitate Analiza economică pentru manageri Finance... [-]