MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Master în Administrație în România 2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Studenții la un program de administrație aleg adesea un subiect principal de studiu în administrație publică sau privată. În cadrul acestor domenii, unii studenți se specializează în contabilitate, management de proiectare și afaceri internaționale sau relații publice.

România este o țară situată la intersecția din sud-estul Europei Centrale și, cu iesire la Marea Neagra. Obținerea în România este ușor de la aproape toate părți ale lumii, datorită poziției sale, precum și faptul că acesta este deservită de o serie de tipuri și companii de transport. Universitățile românești oferă o mare gamă de programe universitare și postuniversitare în limbile română, engleză, franceză și germană.

Studii Postuniversitare de Top în Administrație în România 2020

1 Rezultate din Administrație, România Filter

Legislația și administrația publică europeană

Danubius University
România, Galați
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
<
3 semestre
Engleză
Română
Campus

Misiunea Universității "Danubius" din Galați de a oferi educație și cercetare de standarde de înaltă calitate în context național și european se realizează și prin programul d ...

Citeste mai mult