MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Administrație în Mexic 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Studenții la un program de administrație aleg adesea un subiect principal de studiu în administrație publică sau privată. În cadrul acestor domenii, unii studenți se specializează în contabilitate, management de proiectare și afaceri internaționale sau relații publice.

Mexicul este una dintre țările cele mai populare turistice de pe planetă. Țara are ambele zone tropicale și temperate oferind studenților cel mai bun timp aici. Dacă doriți să studieze pentru cursul dumneavoastră în Universitatea Nationala Autonoma din Mexic, aceasta va fi o viață strălucitoare cu mult divertisment din țară, precum și.

Programe de Masterat Cel Mai Bun în Administrație în Mexic 2020

2 Rezultate din Administrație, Mexic Filter

Maestru de Administrație

Universidad de Sonora
Cursuri Executive
<
La zi
<
Part time
<
2 ani
Spanish
Campus

Formarea de doctoranzi cu profil integral, înalt calificat în direcția organizațiilor, prin generarea și aplicarea cunoștințelor de științe administrative, dezvoltarea oamenil ...

Citeste mai mult

MBA

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Cursuri Executive
Iulie 2020
<
La zi
<
4 semestre
Spaniolă
Campus

Programul oferă trei domenii de specializare: Management organizațional, Finanțe și Marketing, durează timp de 2 ani și 2,5 ani, inclusiv obținerea diplomei.

Citeste mai mult